Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Sobierek12

kqqml

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 59860
Login: kqqml
Nick oskarżonego: Sobierek12 
Powód skargi: Działanie na szkody organizacji. Porzuca pojazdy itd 
Data zdarzenia: 28.01.2023
Dowody: 

1. Obraz
  2. Obraz
  3. Obraz

Obraz

Obraz

Obraz

Obraz

Obraz

Obraz

Obraz

Obraz

Obraz

Opis sytuacji: no typo wziął 6 fur z org i każde porzucał, nic nie zgłaszał.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.63f0635baf0f5b78d1a2612d640dba2e.png

W dniu 29.01.2023 o 18:24, Sobierek12 napisał:

Mam do powiedzenia tyle że wiekszość z tych samochodów nie jezdziłem tylko wsiadłem. Ja nie zniszczyłem tych wszystkich pojazdów. Przyznaje się tylko do jednego i tyle mam do powiedzenia

xd jak skoro nie które były na pp kierowane przez ciebie nie jeden

Bo może jakiś chłop ktory rozwalił ten samochód zostawił np. Na parkingu obok giełdy a ja wsiadłem zobaczyć czy coś  jest w nim a później może Sara zabrała. Jezu ty serio myślisz  że ja bym takie coś odwalił szanujmy się. A napewno nie ruszałem sandkinga czy jak to się pisze. Więc sorry ale to nie ja wszystkie samochody rozwaliłem. Sułtan ten niebieski stał rozwalony który się dymił stał na parkingu obok pracy odśnieżania więc na 100% sara go zabrała. Nie mam już nic więcej do powiedzenia jak chcesz to sobie uwierz a jak nie to nie I trudno 

Godzinę temu, Sobierek12 napisał:

Bo może jakiś chłop ktory rozwalił ten samochód zostawił np. Na parkingu obok giełdy a ja wsiadłem zobaczyć czy coś  jest w nim a później może Sara zabrała. Jezu ty serio myślisz  że ja bym takie coś odwalił szanujmy się. A napewno nie ruszałem sandkinga czy jak to się pisze. Więc sorry ale to nie ja wszystkie samochody rozwaliłem. Sułtan ten niebieski stał rozwalony który się dymił stał na parkingu obok pracy odśnieżania więc na 100% sara go zabrała. Nie mam już nic więcej do powiedzenia jak chcesz to sobie uwierz a jak nie to nie I trudno 

Jaki był sens siadania do pojazdów? Na dowodach widać, że to Ty byłeś ostatnim kierowcą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.