Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WikoPiko

bartu733

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  1701
Login: bartu733
Nick oskarżonego: WikoPiko
Powód skargi:  Skoki,taran,odwalanko
Data zdarzenia:  26.01.2023/ 15:50
Dowody:  niżej 
Opis sytuacji:  Miałem zniszczony silnik pchałem na mecha auto i on mi wpychał je do wody.  skoki odwalanko.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:image.png.ed3c4b478fd8a80f7377828b5326e770.png

mta-screen_2023-01-26_15-54-25.png

po 1. nie wepchnalem ci auta do wody i chcialem ci pomoc auto na mecha przeniesc. 

po 2. nie odwalalem i raz skoczylem bo wyzywales mnie na vc bez powodu, taranowales mnie i nie chciales wyjsc z auta i mowilem ci na vc ze jak nie wysiadziesz to do lasu cie wywozimy ale wolales zostac 

Na załączonym dowodzie mało co widać, można twierdzić, że gracz skoczył aczkolwiek twierdzę, że samym skokiem nie narobił nikomu żadnych uszkodzeń bądź nie utrudniał nikomu rozgrywki. 

Nie posiadasz nagrania, a ten dowód nie wystarcza aby ukarać gracza. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.