Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Nikodem.

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

Z7eIOme.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Junior Reporter @siema. Redakcji Prasowej Project News.
Dziś przedstawię Wam sylwetkę gracza @Nikodem.! Serdecznie zapraszam do zapoznania się z wywiadem!

Gzqqb1L.png

R: Reporter @siema. N: @Nikodem.

R: Witam! Z tej strony Redaktor z redakcji prasowej Project News. Masz ochotę udzielić krótkiego wywiadu na temat twojej persony?
N:
 Siema, śmiało zadawaj pytania, z chęcią poopowiadam.

R: Na początku mógłbyś się przedstawić?
N: Nazywam się Nikodem i mam 16 lat. Mieszkam w północnej Polsce na obrębie Kaszub. Na co dzień chodzę do szkoły o profilu mechanicznym.

R: Intrygujące! Od kogo dowiedziałeś się o Multi Theft Auto?
N: 
O Platformie MTA dowiedziałem się przez YouTubera o nazwie TheHogaty, który wstawił pierwszy odcinek z tej serii około 11lat temu. W tamtym momencie jeszcze nie myślałem, aby spróbować się w tej platformie. Kilka lat później myślę, że koło 2018 r. zacząłem sobie pogrywać na kilku serwerach w tym jednym nieistniejącym. Po 2 latach grania zrobiłem sobie przerwę i na stałe w tym na serwer ProjectRPG dołączyłem na początku 2021 roku. Oczywiście z kilkoma przerwami do tego czasu.

R: Czy jesteś w jakiejś organizacji na ten moment?
N: 
Aktualnie jestem w organizacji The Always, w której na okres próbny zostałem powołany do zarządu.

R: Ile dziennie przeznaczasz czasu na grę w MTA?
N: 
Zależy, podczas ferii oscylowało to koło 4h, natomiast w czasie, w którym uczęszczam do szkoły, to maksymalnie na serwerze przebywam może 2 godzinki dziennie.

R: Całkowicie Cię rozumiem, trudno znaleźć czasem chwilę, by wejść na serwer. Jaki posiadasz aktualnie majątek na serwerze?
N: 
Co do mojego majątku to zbytnio się w nim nie orientuję. Nie posiadam zbyt wielu pojazdów, gdyż stawiam na gotówkę. Jednym z ciekawszych pojazdów w moim posiadaniu to Previon 3000+ ID. Czy masz jeszcze jakieś cele, do których dążysz?

R: Czy masz jeszcze jakieś cele, do których dążysz?
N: Celi, do których dążę, na pewno jest multum! Z takich większych, to zasilenie szeregów administracji oraz powiększenie swojego "garażu". 

R: Dlaczego wybrałaś akurat serwer ProjectRPG?
N: 
Dlaczego akurat wybrałem PRPG, ciekawe pytanie. Przez pewien okres grałem na konkurencyjnym serwerze na, którym zbyt dobrze nie skończyłem, więc ruszyłem w poszukiwaniu nowego serwera. Project był w tamtym czasie również jedym z większych serwerów, więc dołączyłem tam, gdzie było i jest dużo graczy.

R: Należysz do frakcji SATC. Opowiesz nam trochę o niej? Jaką posiadasz tam rangę i staż? 
N: 
We frakcji SATC jestem bodajże od grudnia ubiegłego roku, w której  posiadam rangę Starszy Kierowca. Jest to moja 3 frakcja, wcześniej byłem w SARA oraz SAMD. Do SATC dołączyłem w celu robienia tego, co robiłem wcześniej, czyli uberowanie. A co do społeczności oraz atmosfery jednym słowem jest wspaniała. Osoby w zarządzie są adekwatne oraz odpowiedzialne, czego chcieć więcej?

R: Serdecznie dziękuję za udzielenie wywiadu! Masz ochotę kogoś pozdrowić?
N: 
Ależ naturalnie! Pozdrawiam całe SATC, organizację The Always oraz @xHamster!

wcYBs7R.gif

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie tego całego, krótkiego wywiadu z graczem. Mam nadzieję, że części z Was, chociaż przypadł do gustu. Trzymajcie się, miłego dnia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
Artykuł:
Junior Reporter @siema.

Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: 
Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.