Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Kto mieszka w Prickle Pine? #2

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

jJMUwpA.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Academy Supervisor @Livia Redakcji Prasowej Project News.
Dziś przedstawię Wam kolejną historię mieszkańców dzielnicy Prickle Pine.

VDgjwdI.png

Idąc do pracy w szpitalu, postanowiłam odwiedzić znów dzielnice Prickle Pine. Miałam godzinę wolnego, ponieważ moja droga, jak i sprawy, które załatwiałam, nie trwały tyle, ile myślałam. Siadając na jednej z ławek i podziwiając widok, przeszła mnie jedna myśl. Chce tu zamieszkać. Moi sąsiedzi nie byli zbyt uprzejmi ani dom nieciekawy. Wykonywana praca pozwala mi na myśl o nowym domu. Rozmyślając dalej, nawet nie zauważyłam, że dosiadła się do mnie młoda dziewczyna. Rozmowa się jakoś potoczyła skromna, miła pracuje w biurowcu. Zgodziła się opowiedzieć swoją historię, którą ukazałam poniżej.

XGwBbve.png

Martyna

jSCT4Lt.png

Hej, jestem Martyna. Mieszkam tu razem z moim narzeczonym. Kupiliśmy dom właśnie w tej dzielnicy, bo ma najlepszą opinię w Las Venturas. Szukaliśmy czegoś bezpiecznego, planujemy założyć rodzinę. Pracuję niedaleko w biurowcu, do pracy zawsze wybieram się pieszo, jest to zdrowe i dosyć przyjemne ciepłym rankiem. Z mieszkańcami mam super stosunki, aktualnie planujemy kolejne zabawy i poczęstunki z okazji urodzin mieszkańca. Uwielbiam to miejsce, ten zapach natury i szum liści, śpiew ptaków. Mieszkańcy starają się nie używać pojazdów, jak już kupują te elektryczne. Można nazwać tę dzielnicę innym światem, tym lepszym. Myślę, że ujęłam nasze życie w dobry i prawdziwy sposób. Ode mnie to tyle.

XGwBbve.png

Gdy młoda dziewczyna oddalała się z miejsca, wstałam i ruszyłam w głąb dzielnicy. Zdziwiłam się, patrząc na porządnie ubraną kobietę grzebiącą w kwiatach. Przeprowadziłam rozmowę z mieszkanką.

Gzqqb1L.png

7J9xqlY.gif

- Mieszkanka Ania | RE- Redaktorka Project News @Livia

RE - Witam, z tej strony Academy Supervisor @Livia Redakcji Prasowej Project News. Podziwiam dzielnice, mogłaby Pani udzielić odpowiedzi na kilka moich pytań?
M - Dzień dobry. Jasne proszę pytać.

RE - Na sam początek, można poznać Pani imię oraz krótką historię?
M - Mam na imię Ania. Mieszkam tu z mężem i dziećmi. Pracuję w policji i zmierzam za chwilę do pracy.

RE - Dlaczego akurat wybraliście dzielnicPrickle Pine?
M - Mój mąż mieszkał tu od urodzenia. Dobra, spokojna dzielnica. Super mieszkańcy i można się z każdym dogadać. Nasze dzieci lubią towarzystwo sąsiednich. Mój syn, grając w piłkę, rozwalił kilka kwiatów, więc mając chwilę czasu, postanowiłam je jakoś ustawić do pionu.

RE - Zmieniłaby Pani coś w tej dzielnicy?
M - Dodałabym jakiś plac dla dzieci. Same zabawy i przyjęcia nie dadzą tego samego, nie są również codziennie.

RE - Ma Pani zamiar się stąd kiedyś wyprowadzić?
M - Szczerze nie myślałam o tym. Podoba mi się tu i cieszę się z tego. Jestem szczęśliwa, mieszkając tu i nie zamieniłabym tego miejsca na żadne inne.

RE - Poleca Pani tę dzielnicę?
M - Zapraszam każdego, lecz cena jest zbyt duża dla przeciętnie zarabiających. Chcemy by w dzielnicy, panował spokój taki, jak zawsze. Jeśli ktoś, jak to się mówi, ma trochę oleju w głowie i potrafi się przystosować, serdecznie zapraszamy.

RE - Dziękuję, nie będę już Pani zatrzymywać. Ode mnie to wszystko. Do zobaczenia!
M - Dziękuję. Mam nadzieję, że jeszcze się zobaczymy.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
Artykuł: 
Academy Supervisor @Livia
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: 
Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.