Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na wedashi

Serowy

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 4621
Login: Serowy
Nick oskarżonego: wedashi
Powód skargi:  Naciąganie po zakupie pojazdu oraz  złe zachowanie w stosunku do mnie
Data zdarzenia: 25.01.2023
Dowody: <Tutaj możesz zamieścić dowody w dowolnej postaci> Niestety ale logi są strasznie pomieszane i nie chce robić tutaj zrobić bajzlu. Myśle że administracja to znajdzie.
Opis sytuacji:  Ostatnio na forum zobaczylem ze oskarżony chce sprzedać swojego jestera, a że ja szukałem czegoś fajnego chciałem go kupić, lecz nie miałem wystarczajaco pieniedzy. Poczatkowo oskarżony chciał 1.7kk znegocjowałem do 1.6kk lecz nie zgodził się. Po kilku dniach wraz z oskarżonym ustaliliśmy kwote na 1 663 000 $, lecz nie udało mi sie znaleźć osoby która udzieliła by mi pożyczki , wiec oskarżony domagał sie kwoty 1 670 000$. Dogadałem sie z oskarżonym ze jak bede miał 1.5kk to go poinformuje i zakupie od niego pojazd oraz  bede miał mniej do spłacania. Zgodziłem sie na to ponieważ chciałem go mieć. Gdy skończyłem zarabiac i chciałem juz opuścić serwer zauwazylem ze brakuje mi kilkunastu minut do premii takze postanowilem poczekac . W tamtejszym czasie oskarżony napisał do mnie dziwnie posplatane zdania z których wynikało że jednak chce mi go sprzedać teraz, czyli jak miałem 1.430kk. Po powrocie do komputera  zobaczyłem to i ucieszyłem sie bo zależało mi na samochodzie wiec szybko spotkaliśmy sie w urzedzie lv i przez całe zamieszanie zwiazanie z tym co sie działo na serwerze jak i mojej sferze prywatnej nie skapnąłem sie iż oskarżony wykorzystał mnie mówiąc że mam spłacić 270k reszty ( czyli on ustalił sobie cene na 1.7kk, z czego ugadani byliśmy na 1.670kk). Po zakupie i lekkim 'opamiętaniu się' zobaczyłem że kupiłem pojazd za wyższą kwote niż sie dogadywaliśmy. Później chciałem to załatwić jak ludzie, gdzie oskarżony dałby mi cene na jaką sie dogadaliśmy lecz on wszystkiemu zaprzeczał i robił sobie jaja. Również nie byłem pewny co do czasu spłaty i nie wiedziałem czy starczy mi czasu na spłate, wiec oskarżony podczas wymiany mówił mi ze mam czas do 13 lutego co jest moim zdaniem troche za mało, wiec sie zapytałem a co jeśli mi sie nie uda to tak jak widac w logach oskarżony ustlał jakieś dziwne zasady.

Żądam cofnięcia kupna.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

obraz_2023-01-25_190000561.thumb.png.2d72bfb0ab3ede9c1ee45901027e90bf.png

2 godziny temu, wedashi napisał:

nie wiem gdzie widzisz problem jak masz oddac 240k do 13 lutego xd a te 270k moj blad  sam ci napisalem potem na pw  ze  masz oddac 240k  DO 13lutego jak bedzie ci brakować troche czyli np z 50k to przedłużę

Tonący brzytwy się chwyta...

Jak byś był na tyle inteligentny, to byś ten błąd zobaczył po mojej pierwszej wiadomości odnosnie twojego "błędu". Twój błąd wytykałem ci w 30 wiadomościach, ale ty dopiero go zobaczyłeś jak zacząłem ci mówić coś o skardze, zacząłeś się słuchać Pana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.