Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na CeglaXD

Dzak0b

Rekomendowane odpowiedzi

Login: JacoppPL
Nick oskarżonego: @CeglaXD
Powód skargi: Kolejny mute tak o se
Data zdarzenia: 25.01.2023 r okolo 17:00
Dowody: logi serwera
Opis sytuacji: Napisałem na czacie premium do supportera CzajKA "kij ci w oko" ,a supporter CeglaXD uznal to za bk w wzgledem czlonka administracji.Prosze o ogarniecie tego supportera bo to smiech na sali za co on potrafi mute dawac.

7 minut temu, CeglaXD napisał:

Patrząc na twoją ilość kar, myślę że tutaj decyzja była adekwatna do twojego zachowania. Masz wiele kar, więc nie nadałem ostrzeżenia.

Człowieku co to wgl jest za kara ja się pytam.I wgl w takim razie co ty wgl na supporcie robisz skoro nawet takie coś to do cb brak kultury weź ty człowieku ić stont i nie wracaj bo denerwujesz mnie tymi swoimi karami z tej części gdzie światło nie dochodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.