Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Oddanie pieniędzy za skargę.

Kolec

Rekomendowane odpowiedzi

Witam pisałem skargę na gracza Kolciarz ponieważ oszukał mnie na Tuning pojazdu, miał mi oddac podajże 80k za brak tuningu w pojeździe, PONIŻEJ LINK DO SKARGI. Gracz mnie nie spłacił i otrzymał perm bana. Po jakimś czasie napisał apelacje zgodził się na spłatę zaleglosci aleee, administrator kazał przelać pieniądze na konto RCON. Nie rozumiem dlaczego tak, przecież ja straciłem jak sprzedawałem pojazd bo kupiłem go drożej bo gracz pisał ze ma Tuning. Administrator tłumaczył się że pieniądze dla RCON dlatego bo sprzedałem pojazd i że RCON nią montuje tuningu do pojazdu a pojazd przecież dalej miałem w momencie pisania na gracza skargi, przecież ja nie chce żeby tune zwrócili tylko kasę za te tune zebym nie był stratny, przecież to bez sensu że gracz napisał apelacje to już pieniądze mi się nie należą, apelacja odnosi się do tej skargi, za czasów skargi pojazd dalej posiadałem, to w czym problem ze ja te 80k nie otrzymałem? 

LINK DO SKARGI NA KOLCIARZ

https://projectrpg.pl/topic/41854-skarga-na-kolciarz/

APELACJA OD KOLCIARZ

https://projectrpg.pl/topic/48650-ban-ukarany-przez

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.