Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Kto mieszka w Prickle Pine? #1

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

xbReAK9.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Academy Supervisor @Livia Redakcji Prasowej Project News.
Dziś przedstawię Wam dwóch mieszkańców oraz wywiad z pracownikiem stacji paliw, z dzielnicy Prickle Pine.

VDgjwdI.png

Prickle Pine swoim wyglądem zainteresowało mnie, gdy mojemu pojazdowi kończyło się paliwo i byłam zmuszona skorzystać z pobliskiej stacji. Postanowiłam się przyjrzeć pięknym domom, w tym czasie zadałam sobie pytanie - Kto tu mieszka? Przeprowadziłam wywiad z pracownikiem stacji paliw. Wracając natrafiłam na dwóch mieszkańców, zainteresowanych moją osobą. Zgodzili się opowiedzieć swoją historię i dlaczego tu mieszkają.

XGwBbve.png

Wiktor

SCxEJh5.png

Cześć, jestem Wiktor. Urodziłem się w Japonii, przeprowadzając się po pięciu latach do San Andreas. Moja matka jest Polką, mój ojciec Japończykiem. Potrafię oba języki i posługuję się nimi na co dzień. Przeprowadziliśmy się do stanu, ponieważ rodzice znaleźli tu całkiem dobrą pracę. Utrzymanie rodziny nie jest łatwe, mama nie chciała mieszkać w Japonii. Zainteresowali się San Andreas przez dziadka mamy, który prowadzi tu swoją firmę. Ojciec pracuje w jego firmie za całkiem dobre pieniądze natomiast matka jako kosmetyczka. Na karku mam już siedemnaście lat, uczęszczam tu do technikum. Mam dosyć blisko dzięki naszemu zamieszkaniu. Dom kupili rodzice szybko po przeprowadzce i kilku dniach mieszkając u dziadka. Bardzo podoba mi się ta dzielnica, na przestrzeni lat działki zaczęły drożeć. Duża ilość aktualnych mieszkańców to dobrze zarabiających i zadbanych ludzi. Dzielnica jest spokojna, ma swoje zasady. Mieszkańcy to ludzie o złotych sercach, nawet tym bogatym pieniądze nie zaślepiają oczu. Wrażliwi na ludzką krzywdę, tolerancyjni z dobrymi pracami. Polecam każdemu, kto pragnie spokoju. Niedawno otworzył się hotel z mieszkaniami. Mam nadzieję, że spokój nadal zostanie zachowany przez jego mieszkańców. Dziękuję ode mnie to tyle.

rQDVzB8.gif

XGwBbve.png

Jan

Tm0Bb45.png

Hej, mam na imię Jan. Mieszkam tu od dziecka razem z rodzicami. Moja mama jest stylistką, a mój tata prowadzi swoją fabrykę napojów. Wybrali tę dzielnicę, ponieważ przeważa na niej spokój. Uczęszczam do liceum dietetycznego, lubię zdrowe żywienie. Jako dorosły chce natrafić na taką samą dzielnicę. Ludzie są tu cudowni, często organizujemy pikniki, przyjęcia. Mieszkańcy są bardzo zgrani i pomagają sobie nawzajem. Uważam, że są bardzo uczynni oraz wykształceni. Nigdy nie brakuje nam tematów przy rozmowie, łączą nas szkoły i również prace. Kocham to uczucie, gdy wstając rano, słyszę śpiew ptaków, a nie sąsiadów. Dzielnica posiada również swoje zasady, do których warto się dostosować. Nie jest ona dla każdego pod wielu względach jak pieniężnych i zasad wychowania.

Gzqqb1L.png

- Pracownik stacji | RE- Redaktorka Project News @Livia

RE - Witam, z tej strony Academy Supervisor @Livia Redakcji Prasowej Project News. Czy byłaby możliwość zadaniu Panu parę pytań na temat dzielnicy?
P - Dzień dobry. Oczywiście, akurat nie mam klientów.

RE - Co Pan myśli na temat dzielnicy Prickle Pine?
P - Dzielnica bardzo spokojna, lubię jej klimat. Mieszkańcy zawsze mili i wyrozumiali. Jest bardzo ładna, domy zadbane i ozdobione kwiatami.

RE - Mieszka Pan na tej dzielnicy?
P - Niestety z mojej pensji nie jestem w stanie płacić tyle. Kiedyś bardzo bym chciał tu zamieszkać. Aktualnie dojeżdżam komunikacją miejską. 

RE - Zmieniłby Pan coś w niej?
P - Oczywiście. Dzielnica mogłaby zainwestować w jakiś plac zabaw. Często dzieci nie mają co na niej robić.

RE - Spotkał się Pan z jakąś przykrą sytuacją ze strony mieszkańca?
P - Raz. Niestety nie zauważyłem klienta i wyszedłem na kilka minut. Zdenerwowany biznesmen zrobił awanturę. Okazało się, że stracił jakiś udział. Na następny dzień przeprosił mnie i wręczył pyszne babeczki.

RE - Poleca Pan te dzielnice?
P - Jeśli ktoś potrafi się przystosować. Zazwyczaj, gdy jestem pytany, odpowiadam, żeby zainteresowali się nią.

RE - Dziękuję, ode mnie to wszystko. Na sam koniec - Czy chce Pan kogoś pozdrowić?
P - Pozdrawiam swoją rodzinę, żonę i córkę. Również pozdrawiam mieszkańców tej dzielnicy, niech się powodzi. Dziękuję i do zobaczenia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
Artykuł: 
Academy Supervisor @Livia
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: 
Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.