Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Volfol*

xHamster

Rekomendowane odpowiedzi

luL5BTy.png

naTqDnE.png

Witajcie. Jestem Employee Menager @xHamster z Redakcji Prasowej Project News, a dziś przedstawię Wam wywiad z Supportem @Volfol*. Zapraszam poznania Michała.

Gzqqb1L.png

X: @xHamster | V: @Volfol*

X: Witam. Jestem Employee Menager xHamster z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić wywiadu?
V: Hej! Mam chwilę wolnego czasu, także mogę udzielić wywiadu.

X: Super. W takim razie zaczynamy. Na wstępie przedstaw się naszym czytelnikom.
V: Witam tutaj wszystkich, opowiem Wam coś o sobie, jestem Michał, w marcu będę miał 19 lat, urodziłem się i mieszkam w Kielcach, interesuje się bardzo mechaniką, głównie to tuningiem pojazdów, które policja wręcz nienawidzi, w wolnym czasie lubię wyjść gdzieś na miasto ze znajomymi, bądź sam pojeździć po mieście, oczywiście kompanem przy takiej samotnej jeździe jest muzyka, która sprawia, że odczuwam lepszy klimat z jazdy, większość kierowców z większym czy mniejszym stażem potwierdzi, że to jest inny wymiar... A oprócz czasu wolnego pracuje jako magazynier w hurtowni spożywczej, ciężka praca przynosi ładny pieniądz, z czego jestem jak najbardziej usatysfakcjonowany.

X: Skąd się wzięło zamiłowanie do mechaniki akurat tych pojazdów?
V: Na początku głównie z filmu Szybcy i Wściekli, Brain pokazał mi to coś, czego wcześniej za młodych lat nie widziałem, później zauważyłem, że chłopaki w szkole też się interesują właśnie takimi pojazdami i razem nawet mieliśmy zajawki, żeby popatrzeć na takie samochody. Oglądaliśmy również razem różne eventy organizowane, na których pojawiały się takie samochody, już wtedy wyobrażałem sobie, że pojawię się na takim i pojawiłem się z moim bratem, który ma BMW E92, ładnie się prezentowała spośród innych uczestników zlotu.

X: No rozumiem. Przejdźmy do wirtualnego świata. Mianowicie chodzi o platformę MTA. Jak poznałeś grę MTA, jak na nią trafiłeś?
V: Szczerze? Na początku jak byłem młody, trafiłem na film z pewnego serwera, który już upadł, mianowicie był tam strajk na moście Graver, głównie zainteresowało mnie to, że dało się grać w GTA San Andreas z innymi, zapytałem kolegi z klasy w podstawówce czy wie coś o tym, jak zagrać w multiplayer, powiedział, że nie wie, więc sami musieliśmy się doszukać takiej informacji, wtedy graliśmy na serwerze z małą ilością osób, później odkrywaliśmy większe serwery, po upadku jednego z nich, na którym przegrałem około 2500 godzin, kolega powiedział mi o Projekcie, i tak oto jestem tutaj od 2020-10-29 z Wami ❤️

X: No powiem, że dość ciekawe początki z MTA miałeś. Wspomniałeś, że przygodę na serwerze ProjectRPG rozpocząłeś 29 października 2020 roku. Na swoim koncie masz przegranych blisko 950 godzin. Jak wyglądały twoje początki na naszym serwerze?
V: Najgorsze są początki... Czy na serwerze, czy w życiu realnym, ciężko było mi się odnaleźć, zapisane lokalizacje w głowie musiałem wykreślić, a wkleić te na nowo, typu przechowalnie, giełdy, nowe funkcje takie jak jedzenie i picie, brami i biletomaty, animacje, nazwy tuningu felg, prace i możliwość podjęcia ich poprzez wymaganą ilość reputacji czy kategorii, mógłbym tak mówić i mówić... Nie będę kłamał, nie pamiętam dokładnie, jak znalazłem się w pewnej organizacji, lecz tam była @Toya, ona bardzo się przyczyniła do mojego rozwoju na serwerze, a wszystko zaczęło się od mojego Sultana, ponieważ robiłem sam od zera projekt dream cara, który był dla mnie niemożliwą na poprzednim serwerze przez moją już niechęć do pracy, głównie przez monotonię. Z Toya założyliśmy nawet własną organizację, Californie, dużo osób myśli, że to od White2115 nazwa, lecz ta nazwa była od Majora i Kaliego, nazwę wymyśliłem sam, a zaklepała ją Toya po rozmowie z resztą, podczas mojej aktywności w organizacji, dołączyłem też do frakcji SARA, w której była i jest Toya, lecz niestety byłem zmuszony odejść na chwilę od serwera przez sprawy rodzinne, co pokrzyżowało moje dalsze plany z organizacją na poziomie V-Lidera, i dalszym rozwojem we frakcji. Musiałem odejść, wtedy trwała akademia. Dużo zawdzięczam Toya, ona zawsze była i jest u mego boku w ciężkich sytuacjach ❤️

vT5ltgW.png

X: No dobrze, zatrzymajmy się przy organizacji. Jesteś teraz w organizacji Network Trouble. Dla kogo jest ta organizacja? Jak się dostać do niej oraz czy polecasz ją innym?
V: Taką ciekawostką na wstępie powiem, że do organizacji zachęciła mnie również Toya, i jestem w niej od 2022-12-16. Network Trouble jest dla wszystkich graczy, oczywiście są pewne warunki, które trzeba spełnić, żeby dostać się do niej, chcemy być organizacją, która będzie pokazywała się z klasą, a nie przykładowo z chamskości pisząc "o, netłorki znowu [...]", sam osobiście bardzo gorąco polecam naszą organizację, pomimo super samochodów z różnej klasy i wspaniałej wielkiej bazy, mamy też do zaoferowania cudowną i kulturalną atmosferę, a zarząd tej organizacji, to wisienka na torcie, musicie sami spróbować się na siłach dołączyć do tej organizacji, nie pożałujecie!

X: Chętnych zachęcamy do obserwowania subforum organizacji Network Trouble. A my przejdźmy do kolejnego pytania. Nie ma cię obecnie ani we frakcji, ani w biznesie. Czy zamierzasz to zmienić w przyszłości?
V: Chętnie wróciłbym do SARA, lecz odkąd podjąłem pracę, mam mniej czasu na samą rozgrywkę na naszym serwerze... Nie oznacza to, że odszedłbym z mojej aktualnej kadencji na serwerze, po prostu wiem, że nie wyrobiłbym się z samym czasem dla frakcji, jak i dla administracji, też czasami potrzebuje wyjść gdzieś na miasto, żeby odetchnąć. Choć jakby praca byłaby mniej mnie obciążająca, to wtedy mógłbym dać sobie szansę na frakcje.

X: 10 grudnia 2022 roku Administrator RCON @Sky ukazał wyniki grudniowej rekrutacji do ekipy serwera na rangę Support. Jak wspominasz ten wieczór, gdy pojawił się twój nick wśród innych graczy, którzy też otrzymali szansę? Ile razy próbowałeś swoich sił, pisząc podanie?
V: Zacznijmy od początku, gdy ukazała się rekrutacja, Toya mi powiedziała, żebym napisał i że we mnie mocno wierzy, że się uda, tyle, żebym napisał wszystko ładnie i rozsądnie, i żebym na pewno nie kłamał, wziąłem wdech, napisałem podanie, i nie byłem przekonany, że się dostanę... Jak pamiętam była 1 w nocy, leżałem wtedy na łóżku, Zebra na discordzie oznaczyła graczy, że są wyniki rekrutacji, serce zaczynało mi bić, czułem stres, choć nie wiedziałem jeszcze o wynikach dokładnych osób, gdy wszedłem na forum, zobaczyłem powiadomienie od Sky, przetarłem oczy i nie mogłem uwierzyć... Zrobiłem screena i wysłałem go do Toya, dziękując za całe wsparcie, jakie mi dała, dosłownie wtedy łzy lały mi się z oczu, pomimo że to zwykła gra, i pixele, tak i taka zwykła wiadomość przyniosła mi tyle szczęścia i radości, zapamiętam tę chwilę do końca życia! Jeśli chodzi o moje próby w pisaniu podań w rekrutacjach o to stanowisko, nie chce skłamać, więc powiem, że było ich chyba z pięć, nie byłem aktywny wtedy za bardzo na forum i w godzinach, kiedy administracja pisała na chacie globalnym o obecnej rekrutacji, tak i ja byłem trochę zaspany z tym, choć tego nie żałuję, cieszę się, że to się stało.

X: Czy łatwa to praca na randze Support? Opisz krótko - Jak wygląda twoja praca?
V: Praca jako członek administracji nie jest do końca łatwa, jak się powie... Jeden powie, że temu trzeba bana, drugiemu, że prawko, i tak dalej, trzeba przyłożyć oko szczególnie danej sytuacji, jeżeli posiadamy dowód w postaci nagrania czy screena z danego wydarzenia, czy faktycznie ktoś celowo staranował, czy ktoś specjalnie zajechał drogę bądź jechał pod prąd, to nie jest do końca łatwe, jak się powie, z początku sam miałem małe potknięcia, jeżeli chodzi o nadawanie kar przez komendy, przykładowo z wyciszeniem, jedna literka zmieniła kare gracza, a ja byłem w stresie, że już na początku popełniłem błąd, niestety, choć nikt nie jest idealny, i nikt od początku nie wie co i jak, z czasem wszystko doszło, choć i tak dalej się uczę. Pomimo obecności na serwerze również odwiedzam forum i patrzę różne tematy do akceptacji, czy też nadaje punkty za niewłaściwe stosowanie do regulaminu danego działu. Ciekawostką dodam, że głównie na serwer przychodzę, żeby pomóc innym, nie pamiętam, kiedy ostatnio byłem na pracy dorywczej, nie mówię oczywiście tego z powodu, że na siłę jestem w administracji, w każdej chwili mógłbym odejść.

X: Czy masz jakieś serwerowe marzenia?
V: Moim małym marzeniem, które nie jest niestety do zrealizowania, to są stare kutry, od nich zacząłem swoją przygodę z większą ilością zarobków, oprócz tego też chciałbym dostać awans na rangę wyżej w administracji, da mi to na pewno więcej możliwości. Też chciałbym poszerzyć swoją kolekcję w autach z wyglądem wizualnym, mam już Stratuma, Uranusa, Flasha, Vinncenta oraz Stalliona GTT, wszystkie te pojazdy czekają też na lekkie odświeżenie i dodatki takie jak światła, niektóre z nich niestety nie mają przez mój brak funduszu w czasie kiedy zaczynałem owe projekty.

X: No to życzę, żeby spełniły ci się marzenia. Niestety zbliżamy się do końca naszej rozmowy. Moi rozmówcy mają na koniec swój czas i mogą pozdrowić, kogo tylko chcą. Chciałbyś skorzystać z tej możliwości?
V: Chciałbym podziękować bardzo @Toya za pomoc na serwerze wcześniej, jak i teraz, również dla @Volenir, @Zebra, @Sky oraz @Jator za szansę w administracji, dla @ErykBGO i @LukiBGO za bycie przy mnie czy na serwerze, czy poza nim i dla @WhiteTiger*nt, @wsiur oraz @Leszek*nt za świetne prowadzenie organizacji, a zarazem chciałbym pozdrowić całą administrację ProjectRPG wraz z wszystkimi aktualnymi czytelnikami naszego wywiadu! ❤️

X: Dziękuję za udzielenie mi wywiadu. Ja oczywiście dołączam się do pozdrowień i życzę wszystkiego dobrego w realnym świecie, jak i w świecie gry.
V:
Również dziękuję. Do zobaczenia w niedalekiej przyszłości.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
Autor: Empl. Menager @xHamster
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.