Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Czarna lista

xHamster
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

3tkdIGg.png
RyfYWaX.png

CZARNA LISTA REDAKCJI PRASOWEJ PROJECT NEWS Z MOŻLIWOŚCIĄ APELACJI
OSOBY UMIESZCZONE NA CZARNEJ LIŚCIE Z MOŻLIWOŚCIĄ APELACJI, MOGĄ WNIOSKOWAĆ O ZDJĘCIE Z NIEJ, MINIMUM 30 DNI OD DNIA WPISANIA

RyfYWaX.png

ODEJŚCIE PODCZAS AKADEMII

@Locze2k (15.01.2021)
@czaruus (10.02.2021)
@RapiD (10.02.2021)
@Alaneczek (13.02.2021) 
@GrubyBeniol* (15.02.2021) 
@Dawidofskyy (15.02.2021) 
@Wujaszek_Diablos (12.08.2021) 
@Pandzioloszek (20.02.2022) 
@GraczDLC (21.02.2022) 
@Qbajsoft (01.03.2022)
@Puffy (09.05.2022) 
@kicu215 (21.08.2022)
@Szczurasek (01.10.2022) 
@Pvszek (01.10.2022)
@ToKrawczyk (14.12.2022) 
@B.Bartolini (15.03.2023)
@k3buz (17.03.2023)
@LoganHyHy (27.03.2023)
@BarteG (05.10.2023)
@vasdor (13.01.2024)
@Logan*dm (14.01.2024)
@lestz*dm (16.01.2024)
@Stasiekk (22.05.2024)
@Frelik (22.05.2024)
@Wujek (28.05.2024)

BRAK ZAANGAŻOWANIA I CHĘCI POŚWIĘCANIA CZASU NA BIZNES

@proxu365(16.08.2021)
@januszex123 (16.08.2021)
@.ShizeRs (13.12.2021) 
@Pan_Kurier (14.01.2022)
@Leszek*nt (14.01.2022)
@TiVo (14.01.2022)
@Yungtimo (01.03.2022)
@Xandr1n (01.03.2022)
@MarcelNowak (01.03.2022)
@(BOT)WhiteShadow (15.07.2022) 
@19bomber77 (17.07.2022)
@starakumpela (02.11.2022) 
@Takefun1 (02.11.2022)
@VVerto (08.01.2023)
@_KenZ_ (08.01.2023)
@Hevi (08.01.2023)
@koksuu65 (17.01.2023)
@Aleksja. (22.03.2023)
@Kubus666 (02.04.2023)
@wojtpower (13.05.2023)
@Keicam. (15.05.2023)
@HXP7IKa (20.06.2023)
@CloudVon (29.08.2023)
@AdmineQQ (04.09.2023)
@LuiseeK05. (22.11.2023)
@MisFortunis (13.01.2024)
@Bialy.gg (08.03.2024)

BRAK ZAINTERESOWANIA SIĘ BIZNESEM PO DOSTANIU SIĘ DO AKADEMII

@Gruz.cl (17.06.2022)
@AllenSchweitzer(08.08.2022) 
@kaefek (08.08.2022)
@Sergiuszek<3(19.02.2023)
@Azure (22.03.2023)
@superek666 (01.05.2023)
@rapldez (10.06.2023)
@BlaquXGaming (14.06.2023)
@CloudVon (29.08.2023)
@wiciutrendsetter (09.10.2023)
@Kjvbson (09.10.2023)
@kacpereknnz (13.11.2023)
@exovariusz (13.11.2023)
@Pandka (21.01.2024)
@lejek (21.01.2024)
@karinette (24.01.2024)
@_xKlarFi_ (24.04.2025)
@Terol (26.12.2025)

Odejście bez poinformowania

@Kagawa(14.07.2024)

Plagiat

@ASIK (18.02.2022)

LICZNE KŁAMSTWA I POMÓWIENIA WOBEC BIZNESU:Wulgarne wyrażanie się w stronę zarządu, brak zaangażowania i chęci poświęcenia czasu na biznes
@K$EO (10.02.2021)

Brak znajomości regulaminu oraz całkowity brak kultury w stronę zarządu
@konzzuwa (16.02.2021)

Splagiatowanie dwóch artykułów, odejście w trakcie akademii
@Linfaly (13.11.2021)

Całkowity brak kultury w stronę zarządu, ujawnianie spraw wewnątrz biznesowych
@poczciwy_kret21 (24.01.2022)

Wykorzystywanie sztucznej inteligencji do napisania artykułów
@Koteczekk (10.08.2023)

Otrzymanie kary serwerowej podczas nadzoru w akademii
@Cyrkvs (30.08.2023)

Niewywiązanie się z obietnicy podczas zdjęcia czarnej listy Redakcji
@Miroslaw* (22.11.2023)

Prowokacje wobec drugiego członka biznesu
@siema. (15.02.2024)

Oszustwo zarządu
@Mowli (11.06.2024)

Wprowadzanie burzliwej atmosfery do biznesu
@Mirek*Blacharz(16.07.2024)

Odejście z biznesu bez poinformowania oraz napisanie podania do innego biznesu
@_zychu (24.11.2024)

Napisanie podania do innego biznesu, będąc w biznesie
@Sebix79_Game 
(15.02.2026)

Ujawnienie wewnętrznego czatu biznesowego poza biznesem
@Pablo_Escobar 
(05.03.2026)

Brak spełnienia warunków powrotu do biznesu
@Krzysiu 
(01.07.2026)

RyfYWaX.png

CZARNA LISTA REDAKCJI PRASOWEJ PROJECT NEWS BEZ MOŻLIWOŚCI APELACJI
OSOBY UMIESZCZONE NA CZARNEJ LIŚCIE BMA, NIE MAJĄ MOŻLIWOŚCI APELOWANIA O ZDJĘCIE Z CZARNEJ LISTY
RyfYWaX.png

Wynoszenie spraw prywatnych biznesu po wydaleniu.

@nietubek (23.03.2023)

Poruszanie się pojazdami biznesowymi, mimo odejścia z biznesu.

@YeSoP (15.06.2023)

RyfYWaX.png

APELACJĘ O ZDJĘCIE Z CZARNEJ LISTY, NALEŻY NAPISAĆ JAKO ODPOWIEDŹ DO TEGO TEMUTU, WEDŁUG PODANEGO WZORU

Spoiler

Nick:
Powód:
Data wpisania:
Wyjaśnienie:

Edytowane przez MrBeast
Edycja listy: 01.07.2026
  • Super 3
  • Haha 2
  • Nie lubię tego 1

Nick: Krzychu99 

Powód: ODEJŚCIE PODCZAS AKADEMI

Data wpisania: 19.08.2022

Wyjaśnienie:  tak więc od początku w trakcie odejścia zachowałem się bardzo źle  do zarządu biznesu tak jak również miałem pojęcie że jeżeli odejdę z akademii to mam od razu Black listy + śmianie się z tego na  innych serwerach oraz w  wiadomości prywatnej widać że w tamtym czasie miałem to w rzadku* co robie musiało trochę potrwać żeby musiał zrozumieć swoje błędy chciałbym z bliska przeprosić zarząd biznesu za moją głupotę dokładniej@xHamster oraz @Rafaal

Edytowane przez Krzychu99
  • Auć 1
  • Lubię to! 1

50 minut temu, Krzychu99 napisał:

Nick: Krzychu99 

Data wpisania: 19.08.2022

Wyjaśnienie:  tak więc od początku w trakcie odejścia zachowałem się bardzo źle  do zarządu biznesu tak jak również miałem pojęcie że jeżeli odejdę z akademii to mam od razu Black listy + śmianie się z tego na  innych serwerach oraz w  wiadomości prywatnej widać że w tamtym czasie miałem to w rzadku* co robie musiało trochę potrwać żeby musiał zrozumieć swoje błędy chciałbym z bliska przeprosić zarząd biznesu za moją głupotę dokładniej@xHamster oraz @Rafaal

Decyzją zarządu Project News, zostajesz zdjęty z czarnej listy. Teraz już wiesz, że odejście w akademii = czarna lista, a to dlatego, żeby innym miejsca nie zajmować. Pamiętaj - nie masz czasu, nie pisz podania 🙂 

• Super 1

Nick:Daxoo*
Powód:
BRAK ZAINTERESOWANIA SIĘ BIZNESEM PO DOSTANIU SIĘ DO AKADEMII:
Data wpisania:08.08.2022
Wyjaśnienie:Witam otóż chciałbym odwołać się od tego ponieważ bardzo chętnie uczestniczył bym w Project News ale niestety dostałem bana i tak to wyszło.

3 godziny temu, Daxoo* napisał:

Nick:Daxoo*
Powód:
BRAK ZAINTERESOWANIA SIĘ BIZNESEM PO DOSTANIU SIĘ DO AKADEMII:
Data wpisania:08.08.2022
Wyjaśnienie:Witam otóż chciałbym odwołać się od tego ponieważ bardzo chętnie uczestniczył bym w Project News ale niestety dostałem bana i tak to wyszło.

Decyzją zarządu Project News, zostajesz zdjęty z czarnej listy. W przyszłości pamiętaj, żeby informować wcześniej zarząd o otrzymaniu kary serwerowej lub kary na forum. 

• Super 1
  • Haha 1

Nick:Szczurasek
Powód:Miałem mało czasu biznes nie ukrywam trochę mi się tez nie spodobał.
Data wpisania:01.10.2022
Wyjaśnienie: Witam chciałbym przeprosić za moje zachowanie czyli odejście podczas Akademi lecz nie miałem wtedy czasu doszedłem do nowej szkoły chciałem pokazać się jak najlepiej wiec dlatego proszę o usunięcie mi bl ponieważ chciałbym mieć czysta kartę.

Pozdrawiam Szczurasek

7 godzin temu, Szczurasek napisał:

Nick:Szczurasek
Powód:Miałem mało czasu biznes nie ukrywam trochę mi się tez nie spodobał.
Data wpisania:01.10.2022
Wyjaśnienie: Witam chciałbym przeprosić za moje zachowanie czyli odejście podczas Akademi lecz nie miałem wtedy czasu doszedłem do nowej szkoły chciałem pokazać się jak najlepiej wiec dlatego proszę o usunięcie mi bl ponieważ chciałbym mieć czysta kartę.

Pozdrawiam Szczurasek

Decyzją zarządu Project News, nie zostajesz zdjęty z czarnej listy.

• Super 1
  • Lubię to! 2
  • Nie lubię tego 1

Nick: Laxor
Powód: 
Data wpisania: 05.07.2022
Wyjaśnienie: Serdecznie witam każdego czytającego. Jestem na czarnej liście przez to, że kompletnie "olałem" sprawę i tym samym zająłem miejsce innym, którzy by się z pewnością sprawdzili. Po takim czasie zauważyłem gdzie jest błąd. Generalnie na początku myślałem o biznesie z zapałem ale, gdy ten opadł totalnie odechciało mi się nawet grać w MTA. Mam nadzieję, że moja apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnie.

Pozdrawiam

Laxor

13 godzin temu, Laxor napisał:

Nick: Laxor
Powód: 
Data wpisania: 05.07.2022
Wyjaśnienie: Serdecznie witam każdego czytającego. Jestem na czarnej liście przez to, że kompletnie "olałem" sprawę i tym samym zająłem miejsce innym, którzy by się z pewnością sprawdzili. Po takim czasie zauważyłem gdzie jest błąd. Generalnie na początku myślałem o biznesie z zapałem ale, gdy ten opadł totalnie odechciało mi się nawet grać w MTA. Mam nadzieję, że moja apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnie.

Pozdrawiam

Laxor

Decyzją zarządu Project News, zostajesz zdjęty z czarnej listy.

• Super 1

Nick: MaTher*
Powód:Brak zainteresowania akademia
Data wpisania:
(16.09.2022) 
Wyjaśnienie:No krócej mówiac w tamtym okresie miałem problemy zdrowotnę, zawiniłem nie informując zarządu biznesu o zainstniałem sytuacji tym samym została nałożona mi BL, oczywiście za zajęcie miejsca w biznesie oraz utrudnienia przepraszam i liczę że moja aplikacja o zdjęcie zostanie rozpatrzona pomyślnie.

W dniu 15.06.2023 o 18:18, MaTher* napisał:

Nick: MaTher*
Powód:Brak zainteresowania akademia
Data wpisania:
(16.09.2022) 
Wyjaśnienie:No krócej mówiac w tamtym okresie miałem problemy zdrowotnę, zawiniłem nie informując zarządu biznesu o zainstniałem sytuacji tym samym została nałożona mi BL, oczywiście za zajęcie miejsca w biznesie oraz utrudnienia przepraszam i liczę że moja aplikacja o zdjęcie zostanie rozpatrzona pomyślnie.

Decyzją zarządu Project News, zostajesz zdjęty z czarnej listy.

• Super 1

11 godzin temu, semyaaza napisał:

Nick: semyaaza
Powód: Odejście podczas akademii
Data wpisania: 07.01.2022

Wyjaśnienie: W tamtym okresie miałam sporo na głowie, niezbyt zainteresował mnie ten biznes w ówczesnym czasie. Mam nadzieje, że moja prośba o zdjęcie z czarnej listy zostanie rozpatrzona pozytywnie.

Decyzją zarządu Project News, zostajesz zdjęta z czarnej listy.

Edytowane przez Rafaal
  • Super 1
  • Lubię to! 1

Nick: Batonikchomik
Powód:
nie zainteresowanie się biznesem tuż po dostaniu się.
Data wpisania: 29.08.2023
Wyjaśnienie:
Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację. Wiem, powinienem dać znać o tym że nie będę mógł być na spotkaniu itd. Powód tego że nie mogłem się "zainteresować" był taki że spadłem z krzesła i rozbiłem sobie głowę i zostałem na parę dni w szpitalu. Spokojnie mi już właściwie nic nie jest (poza bólem głowy) więc mogę wrócić do życia. Jeszcze raz przepraszam za to że nie było mnie wtedy no ale (bez obrazy) ale zdrowie było ważniejsze niż redakcja.  Mam nadzieję że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.

Spoiler

(w momencie pisania wniosku nie ma mnie na czarnej liście ale wiem że zostałem tam wpisany dzięki ogłoszeniom biznesu)  obraz.thumb.png.6c7e13eaba3b3d57bb387ff85a73a7a3.png

pozdrawiam, Batonikchomik

Edytowane przez Batonikchomik
zapomniałem czegoś wpisać
  • Super 1
  • Haha 1

19 godzin temu, Batonikchomik napisał:

Powód:
Wyjaśnienie:
Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację. Wiem, powinienem dać znać o tym że nie będę mógł być na spotkaniu itd. Powód tego że nie mogłem się "zainteresować" był taki że spadłem z krzesła i rozbiłem sobie głowę i zostałem na parę dni w szpitalu. Spokojnie mi już właściwie nic nie jest (poza bólem głowy) więc mogę wrócić do życia. Jeszcze raz przepraszam za to że nie było mnie wtedy no ale (bez obrazy) ale zdrowie było ważniejsze niż redakcja.  Mam nadzieję że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.

Pokaż ukrytą zawartość

(w momencie pisania wniosku nie ma mnie na czarnej liście ale wiem że zostałem tam wpisany dzięki ogłoszeniom biznesu)  obraz.thumb.png.6c7e13eaba3b3d57bb387ff85a73a7a3.png

pozdrawiam, Batonikchomik

Decyzją zarządu Project News, nie zostajesz zdjęty z czarnej listy, spróbuj za miesiąc.

Edytowane przez xanny

Nick: Kacp3r

Powód: Liczne oszczerstwa i pomówienia wobec biznesu

Data wpisania: 30.10.2022

Wyjaśnienie: No co chciałbym wrócić do biznesu, mam jakieś tematy nowe na artykuły :D, jak to mówią wyrażam skruchę, przepraszam za to co zrobiłem, zwykła głupota. 

W dniu 10.09.2023 o 22:11, Kacp3r napisał:

Nick: Kacp3r

Powód: Liczne oszczerstwa i pomówienia wobec biznesu

Data wpisania: 30.10.2022

Wyjaśnienie: No co chciałbym wrócić do biznesu, mam jakieś tematy nowe na artykuły :D, jak to mówią wyrażam skruchę, przepraszam za to co zrobiłem, zwykła głupota. 

Nick: BigPosejdon
Powód: Poruszanie się pojazdami po opuszczeniu biznesu

Data wpisania:  (15.06.2023)
Wyjaśnienie: Witam, po odejściu z redakcji poruszałem się np dronem, limuzyną, bo chciałem trochę się pośmiać, ale był to zły krok. Ostatecznie chciałbym przeprosić i poprosić o zdjęcie czarnej listy z redakcji.

3 godziny temu, BigPosejdon napisał:

Nick: BigPosejdon
Powód: Poruszanie się pojazdami po opuszczeniu biznesu

Data wpisania:  (15.06.2023)
Wyjaśnienie: Witam, po odejściu z redakcji poruszałem się np dronem, limuzyną, bo chciałem trochę się pośmiać, ale był to zły krok. Ostatecznie chciałbym przeprosić i poprosić o zdjęcie czarnej listy z redakcji.

Jesteś umieszczony na czarnej liście BMA, więc decyzją zarządu Project News nie zostajesz zdjęty z czarnej listy.

Nick: zerostresu

Powód:Wykorzystywanie sztucznej inteligencji do napisania artykułów oraz brak kultury.

Data wpisania:02.04.2023

Wyjaśnienie: No co ja mogę powiedzieć wiem, że zrobiłem źle, chciałbym wrócić do biznesu żeby zacząć normalnie i spokojnie grać. Przepraszam że tak postąpiłem.

• Lubię to! 1

5 minut temu, zerostresu napisał:

Nick: zerostresu

Powód:Wykorzystywanie sztucznej inteligencji do napisania artykułów oraz brak kultury.

Data wpisania:02.04.2023

Wyjaśnienie: No co ja mogę powiedzieć wiem, że zrobiłem źle, chciałbym wrócić do biznesu żeby zacząć normalnie i spokojnie grać. Przepraszam że tak postąpiłem.

• Super 1

Powód:
Wyjaśnienie:
Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację. Wiem, powinienem dać znać o tym że nie będę mógł być na spotkaniu itd. Powód tego że nie mogłem się "zainteresować"
był taki że spadłem z krzesła i rozbiłem sobie głowę i zostałem na parę dni w szpitalu. Spokojnie mi już właściwie nic nie jest (poza bólem głowy) więc mogę wrócić do życia. Jeszcze raz przepraszam za to że nie było mnie wtedy no ale (bez obrazy) ale zdrowie było ważniejsze niż redakcja.  Mam nadzieję że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.

Spoiler

obraz.thumb.png.6c7e13eaba3b3d57bb387ff85a73a7a3.png

6 godzin temu, Batonikchomik napisał:

Powód:
Wyjaśnienie:
Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację. Wiem, powinienem dać znać o tym że nie będę mógł być na spotkaniu itd. Powód tego że nie mogłem się "zainteresować"
był taki że spadłem z krzesła i rozbiłem sobie głowę i zostałem na parę dni w szpitalu. Spokojnie mi już właściwie nic nie jest (poza bólem głowy) więc mogę wrócić do życia. Jeszcze raz przepraszam za to że nie było mnie wtedy no ale (bez obrazy) ale zdrowie było ważniejsze niż redakcja.  Mam nadzieję że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.

Pokaż ukrytą zawartość

obraz.thumb.png.6c7e13eaba3b3d57bb387ff85a73a7a3.png

Z racji umowy, decyzją Zarządu Project News  zostajesz zdjęty z czarnej listy. @Batonikchomik

52 minuty temu, GR_Skiba napisał:

Nick: Gr_Skiba

Data wpisania: 30.09.2023

Wyjaśnienie: bardzo mało czasu z project news, jestem jako akademik w md. Dlatego mało czasu bo:

-nauka w samd

-robota

-szkoła

-wiele więcej

Decyzją zarządu Project News, nie zostajesz zdjęty z czarnej listy, spróbuj za miesiąc. @GR_Skiba

Edytowane przez xanny
  • Super 1

Nick: Miroslaw*
Powód: BRAK ZAINTERESOWANIA SIĘ BIZNESEM PO DOSTANIU SIĘ DO AKADEMII
Data wpisania: 09.10.2023
Wyjaśnienie: Na wstępie chciałbym przeprosić, za zajęcie komuś miejsca w poprzedniej rekrutacji. Dostałem się do biznesu i nie interesowałem się nim przez pilny wyjazd za granice i dużo spraw prywatnych. Tak jak pisałem z Rafaalem, pisze 4 dni przed równym miesiącem od wpisania na BL, ponieważ bardzo mi zależy abym zdążył napisać rekrutację. Serdecznie przepraszam za zachowanie i proszę o zrozumienie. Pozdrawiam

• Lubię to! 1

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.