Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona SKARGA NA CZAMEK

-=KodaK=-

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na Czamek.

Login: KodakCK
Nick oskarżonego: Czamek
Data zdarzenia: 20.01.2023  17:00
Dowody: 
Opis sytuacji: Siedzę sobie na giełdzie oglądam samochody nagle ktoś mi pisze że mam oddać jakąś kase że niby oddałem mocz na samochód czy coś takiego. Czat na giełdzie zapierdziela nie ogarniam bo nowy jestem. Więc jak to na grze każdy chce cię oskubać wydoić kasę oszukać, więc pisze spie... dzbanie ja z takimi naciągaczami nawet nie dyskutuję. Później pisze że są dowody na mnie xD A ja w 100% wiem że nic nie zrobiłem jakaś pomyłka pomylił nicki czy ID nie wiem nie obchodziło mnie to. I co dalej okazuje sie że to pisał wielebny admin nie przedstawiając się. Po pierwsze piszcie na niebiesko czy czerwono bo nawet nie wiedziałem z kim pisze, myślałem że zwykły gracz naciągacz. A dwa w takim razie czekam na te dowody co niby zrobiłem coś, bo nawet nie wiem jest film czy SS z chęcią zobaczę. A trzy mam 40 lat i uwielbiam tu grać rozwalę komuś furę zawsze oddaje kase i nie ma ze mną problemu. Czekam na te dowody, bo wiem że admin kłamał że są bo nic nie zrobiłem a mute na 2 dni siadło. Ktoś mnie zabił rozjeżdżając na giełdzie oglądając samochody zrespiłem się w szpitalu i z buta wróciłem na giełde i tyle nic zrobiłem. Dopiero po mute załapałem ze to z adminem pisałem.

Witaj

Dostałem report na ciebie z powodem, że skakałeś po samochodzie jednego z graczy, a następnie rozwaliłeś je.
Po zapoznaniu się z dowodami napisałem do ciebie, żebyś oddał pieniądze graczowi, lecz wolałeś mnie wyzwać.
Następnie ciebie upomniałem oraz napisałem jeszcze raz, żebyś oddał pieniądze graczowi za szkody, oraz że mam na to dowody, lecz wolałeś mnie po raz kolejny wyzwać, dlatego dostałeś mute na 2 dni, jeśli chodzi o dowody, przekazuje je w ręce aRcon, tak samo, jak logi z naszej rozmowy.

Pozdrawiam,
Czamek

Nikt się nie przedstawił nie wiedziałem z kim piszę. Gram 3 tygodnie. Czekam na przeprosiny o posądzenie mnie o coś czego nie zrobiłem i kłamstwo że są dowody że sikałem na czyjś samochód. I Piszę po raz trzeci że zwyzywałem bo myślałem że jakiś dzieciak próbuje wydusić kasę. A przeproszę za wyzwiska dopiero jak odmutujecie i przyznacie sie do jednej wielkiej pomyłki. Nie wydawało się to dziwne że tak zareagowałem?        

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.