Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga Na Biggi

Lambri

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na <Biggi

UID: 34180
Login: Patryniodab
Nick oskarżonego: <biggi
Powód skargi: Taran Plus Wyjscie z serwera
Data zdarzenia: 20.01.2023
Dowody: https://imgur.com/a/uNHc5D0
Opis sytuacji: Jade wstwacic auto do przecho i je wyciagnac bo mi sie zbugowal dzwiek a on taranuje nie rządam zwrotu pieniedzy tylko kare dla gracza 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:image.png.b078233d95d165a973cbcb1fd07d3d4e.png  @biggi

żadne prowokacje spytałem sie czy płaczesz odpowiedziałeś że tak to wysłałem ci chusteczki ja nie widze w tym prowokacji lecz chęć pomocy w otarciu łez ( dowod ) image.thumb.png.21633a6c995f57a8b6c5ffe410926d9d.png

A teraz na poważnie po twoim filmiku widać że wjechałeś na moją stronę prawdopodobnie w celu skrócenia sobie wyjazdu ( Dowód - https://imgur.com/a/WhZLWT5 ) mój wjazd bokiem nie przekroczył jego pasa wjazdu więc ja nie widze w tym nic złego pozdrawiam

Co prawda gracz wjechał zdecydowanie za szybko na teren przechowalni, aczkolwiek jak widać na nagraniu, to ty zjechałeś na jego "pas wjazdowy" do markera od przechowalni, gracza @biggizatem ostrzegam by ostrożniej korzystał z przechowalni, a Ciebie byś nie próbował wymusić kary na innych graczach wjeżdżając pod tor jazdy innych pojazdów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.