Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Szymon4325

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 18074
Login: szyms14
Nick oskarżonego: @Szymon4325
Powód skargi: Działanie na szkode org.
Data zdarzenia:  18.01 - pare dni wstecz
Dowody: 

Opis sytuacji: Porzucil fury na pp. Do zwrotu 3100$ + 1550$ (50%) = 4,65k
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  ping.

24 minuty temu, Szymon4325 napisał:

ale nie ma twardych dowodów że to ja. Jak je brałem z bazy to były rozwalone.

No to musisz mieć naprawdę dużą wadę wzroku lub musisz być specjalnej troski, skoro ty nie widzisz tu dowodów

Cytat

Otrzymujesz czas do dnia 22.01.2023 godz. 23:59 na zapłatę i pokrycie szkód wyrządzonych przez ciebie. Przelew należy wykonać na konto gracza @siema. (UID 18074) poprzez bank w Los Santos o łącznej kwocie 4650$. Jeżeli tego nie dokonasz - zostaniesz zbanowany.

Witam to znowu ja. Chciałem zapłacić za szkody mimo że nie ja te auta porozbijałem. Ale mam nowe dowody w tej sprawie że to nie ja. Napisał do mnie V lider organizacji. Nie będę cenzurował tego co on napisał żeby nie było że coś w tym grzebałem poprostu zrobiłem telefonem zdjecie monitora z wiadomościami z V liderem organizacji. pod wiadomością są 2 zdjęcia. Powiedz mi @Koseryk.eaco dalej. 

dowody1 dowody2

W dniu 20.01.2023 o 16:34, Koseryk napisał:

Otrzymujesz czas do dnia 22.01.2023 godz. 23:59 na zapłatę i pokrycie szkód wyrządzonych przez ciebie. Przelew należy wykonać na konto gracza @siema. (UID 18074) poprzez bank w Los Santos o łącznej kwocie 4650$. Jeżeli tego nie dokonasz - zostaniesz zbanowany.

Koledze się czas skonczyl 😞

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.