Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Depoox - oskarżony przez YoungCJ

DJ_Oszczaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Depoox
Data zdarzenia: dziś 16:30
Opis zdarzenia: Witam, zaparkowałem swoje auto marki Bullet na giełdzie LV. Stojąc obok auta oskarżony założył mi na  blokadę i zabrał pojazd na siłę zabrał pojazd, gdyby te ileś dolarów które dostanie za oddanie auta na pp było jego całym majątkiem. Dodatkowo pojazd został włożony na pp ze złym powodem  czyli "Pojazd porzucony" gdzie przypominam cały czas stałem obok auta, które było zaparkowane na giełdzie.
Dowody:  image.png.97fcc55407983b5fc7a099ce335c0491.png

Witam,

Zaczynając od początku. Podjeżdżam na droższą giełdę w LV w dzielnicy White Wood Esates i sprawdzałem parking obok giełdy, następnie kierowałem się w strone giełdy i zauważyłem twój pojazd dokładnie Bulleta ( jak widać na ss wyżej ). Postanowiłem napisać do ciebie na początku ( co jest widoczne w logach ) abyś przeparkował pojazd, ale nie zareagowałem na to tylko wsiadłeś i czekałeś. Jak wysiadłeś, zdecydowałem się założyć blokadę i zabrać go na pp. Niżej podaje dowody na porzucony pojazd. 

Pozdrawiam 😄 

ss ( widać, że auto nie jest na miejscu parkingowym tylko stoi na giełdzie, gdzie stać nie powinno ) :

mta-screen_2023-01-16_16-21-14.png

Wszystko to opisałem wyżej, wiec nie wiem po co się powtarzać. Pokazujesz tym tylko to, że nie umiesz przeczytać tego co napisałem ze zrozumieniem. Głównie chodziło mi w skardze o to, że pojazdy był na giełdzie, wiec po winien on być włożony na pp z powodem "Pojazd nie wystawiony na giełdzie" , a nie pojazd porzucony, gdyż ciągle przy nim stałem, a gdy na chwile odwróciłem od niego wzrok na siłę mi go zabrałeś.

3 minuty temu, Depoox napisał:

Zrozumiałem twoje wywody, ale chciałem wyjaśnić osobom, które będą czytały tą skargę, np. zarządowi SARA. Powód według mnie jest całkowicie słuszny. 

Myślę, że zarząd SARA nie jest na tyle głupi jak ty, by nie zrozumiał mojego "wywodu". Ale widzę, że ty zbyt wielką inteligencją nie władasz, bo wciąż nie wypowiedziałeś się na temat głównego zarzutu w tej skardze, czyli ZŁY POWÓD WŁOŻENIA POJAZDU NA PP. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.