Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Danny* - maciekjur.dw

maciekjur.dw

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Danny*
Data zdarzenia: 15.01.2023
Opis zdarzenia: Zatrzymałem się na poboczu autostrady, aby porozmawiać z policjantem, dlaczego została zamknięta autostrada, gdy zakończyliśmy rozmowę która trwała 50s zauważyłem pana danego który ładuje moje ałto na lawete ( nie wspominając że to robi pod prąd)jak go zapytałem co robi to wywalił mnie z pojazdu i odjechał.
Dowody: https://clipchamp.com/watch/VLuZpQ4C42r

Wystaczyło,  że podjechałbyś 30 metrów dalej i miałbyś pas gdzie mógłbyś bezproblemowo zatrzymać swój pojazd.. Stając w taki sposób jaki to uczyniłeś zagroziłeś bezpieczeństwu ruchu drogowego odbywającego się na autostradzie gdzie każdy tu jeździ vmaxem.. A co awaryjek już Ci tłumaczyłem, że Pandem je posiada bo sam ich używałem 🙂 

image.png

Trzeba było wezwać SARA, a nawet nie reagowałeś na mnie jak przyjechałem kiedy Ci napisałem, że tu nie można parkować.. W tym czasie sobie gawędziłeś z jednym z SAPD jakby nigdy nic się nie wydarzyło i nie obchodziło Cię bezpieczeństwo innych graczy?
Równie dobrze mogłeś popchnąć auto na pobocze i wezwać zgłoszenie, ale miałeś rzeczy ważniejsze na głowie jak widać na przedstawionym zdjęciu..

16 godzin temu, maciekjur.dw napisał:

a po dróge jestem najważniejszy i nie obchodzą mnie inni członkowie ruchu drogowegomam tak drogie ałto że każdy by chciał się o nie rozwalić.

Nie, nie jesteś najważniejszy i obowiązują zasady również twoją osobę. Co do pracownika upomniał ciebie, lecz jak sam to określiłeś miałeś po prostu gdzieś innych uczestników ruchu. Pojazd został odholowany prawidłowo, skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.