Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Rogaliczek

jan.usz

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 28587
Login: jan.usz
Nick oskarżonego: Rogaliczek
Powód skargi: Brak opłacenia raty.
Data zdarzenia: 15.01.2023
Dowody: w załączniku
Opis sytuacji: Dnia 11.01.2023 gracz Rogaliczek zgodził się na zakup auta, napisał, że do dnia 12.01.2023 ureguluje opłatę w wysokości $10,000. Dzień później ze względów prywatnych nie mogłem wejść na serwer, a więc gdy dzien pozniej zapytalem sie Rogaliczka czy ureguluje opłatę ten nie zgodził się, lecz umówiliśmy się na to, że odda pieniądze dzień później o godzinie 23. Gdy wszedłem na serwer o godzinie 00:00, z zapytaniem czy odda pieniądzę, ten odpowiedział, że sprawa jest przedawniona o godzinę, że nie ma i nie odda pieniędzy i, że miał moje pieniądze o godzinie 22:30.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Załącznik ( Swoją odpowiedzią, moim zdaniem zgodził się, że został poinformowany )

Swoją drogą przepraszam za złą jakość zdjęć, nie wiem dlaczego są takie i nie umiem tego naprawić. Pozdrawiam

dowod dostarczenia pieniedzy.png

poinformowanie.png

To była rozmowa na pm gdy próbowałem przetłumaczyć graczowi Rogaliczek, że nie zgadzałem się na 13 tysięcy do 15.

"Sprawa w zaułku" wyglądała tak, że zostałem zamieszany w sytuacje z moim kolegą, zresztą wyraźnie Rogaliczek napisał, że odda mi moje 10k do godziny 01:00, lecz gdy będzie choćby minuta spóźnienia, gracz oddaje mi 13k

Przy mnie nie było wzmianki o żadnej godzinie 15 (Dowód w załączniku)

zaulek.png

13 godzin temu, jan.usz napisał:

To była rozmowa na pm gdy próbowałem przetłumaczyć graczowi Rogaliczek, że nie zgadzałem się na 13 tysięcy do 15.

"Sprawa w zaułku" wyglądała tak, że zostałem zamieszany w sytuacje z moim kolegą, zresztą wyraźnie Rogaliczek napisał, że odda mi moje 10k do godziny 01:00, lecz gdy będzie choćby minuta spóźnienia, gracz oddaje mi 13k

Przy mnie nie było wzmianki o żadnej godzinie 15 (Dowód w załączniku)

zaulek.png

Sprawdziłam jeszcze raz logi... Zgadza się, mowa była o 10k. 

W dniu 15.01.2023 o 12:43, Rogaliczek napisał:

Tak, tak było ale była też sytuacja w zaułku w której gracz @jan.usz zgodził sie że do dnia 15.01.2023 o 15:00 ma być 13k zamiast 10k 

@Rogaliczek ile czasu potrzebujesz na oddanie graczowi 10 000$? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.