Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na GrubyFarmer

Szuru

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  10752
Login: koksu25
Nick oskarżonego:  GrubyFarmer
Powód skargi: Oszukanie podczas sprzedaży
Data zdarzenia:  12/13.01.2023 godziny nie pamiętam
Dowody: Niesteyy nie posiadam. Tylko i wyłacznie wy możecie zobaczyć w logach, gdyż ja nie mam już dostępu
Opis sytuacji: Więc tka kupiłem od ów gracza Schaftera. Miał on mieć MZN, lecz gdy dziś go sprzedawałem jednak go nie było. Przez te kilka dni nie zauważyłem tego gdyż byłem zajęty pracowaniem w frakcji. Musiałem zapłacić graczowy Kocvurek 75.000$ z powodu jego braku, gdyż @GrubyFarmernie ma już mojgo banshee. Jeśli chodzi o temat banshee zamienilismy się ów banshee ( moje ) za schaftera oraz 150k. Gdy pisał do mnie pisał o MZN. Gdy poprosiłem o tuning również widniało MZN. Nietstey miał tylko i wyłacznie zmiane napędu na AWD
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.thumb.png.72675ba18676e71c6a35f84d506efbc6.png

nie przypominam sobie bym takowe słowo napisał aczkolwiek jak wyjdzie ze tak było mogę pokryć połowę kosztów  ale wydaje mi sie ze napisalem ze ma napęd awd 

jeszcze wygrzebałem jak pytałeś co ma  pm 46 [S/W] Schafter 2.9pb lpg e4 v5 Uliczny set zółty gz szyby [70%] APKA ABS AWD wykrywacz ogranicznik     mam to w konsoli jak co nawet wiec nie ma problemu z wstawieniem tu 

bind 5 og [S/W] Schafter 2.9pb lpg e4 v5 Uliczny set zółty gz szyby [70%] APKA  ABS AWD wykrywacz ogranicznik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.