Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Nekso.GG - oskarżony przez Funkey

Funkey

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Nekso.GG
Data zdarzenia: 2023-01-14 14:24:13
Opis zdarzenia: 

Około 13:10 zaparkowałem pojazd przed motelem w Fort Carson, do końca nie pamiętam ale albo dostałem crasha albo wyrzuciło mnie za AFK. Gdy wróciłem na serwer o 14:40 zauważyłem, że mój pojazd został odholowany na parking policyjny. Skontaktowałem się z graczem, który odholował mój wóz i poinformował mnie, że w tamtym miejscu nie ma parkingu (według gracza miejsce w którym wolno parkować na serwerze to powierzchnia wyznaczona białymi liniami).

idąc logiką użytkownika Nekso.GG wszystkie pojazdy na 'drwalu' gdzie jest jedynie ubita ziemia i umowny parking otoczony drewnianym płotem, powinny zostać odholowane. Tak samo inne miejsca chociażby przed salonem na Doherty gdzie też nie ma wyznaczonych takich linii. Mógłbym wymieniać podobne miejsca cały dzień, lecz to mija się z sensem tak samo jak z sensem minął się powód odholowania mojego wozu.

Podsyłam screeny rozmowy z Nekso.GG oraz miejsca w którym zaparkowany był mój wóz.

Dowody: 

Spoiler

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Witam według mnie auto było nie poprawnie zaparkowany ponieważ parkingi były zaraz obok i nie była to nawet posesja kogoś pojazd stał i go wziąłem bo stwierdziłem że nie ma tam miejsca parkingowego i nie jest to tak ja gracz wypowiada się że według mnie tam gdzie są pasy to jest parking a tam gdzie nie ma to nie ma miejsca parkingowego więc iż z tego powodu pojazd został odholowany Więcej na ten temat nie mam zamiaru się wypowiadać bo to jakiego kolwiek sensu nie ma

SS:

Spoiler

mta-screen_2023-01-14_14-22-47.thumb.png.dfd33240715dfac804bf66237ce34cad.png

Pojazd został odholowany prawidłowo, ponieważ jak pracownik wyżej wspomniał miejsce w którym znajdował się pojazd, parking nie posiadał linii parkingowych co jest jednoznaczne, że tym miejscu nie znajduje się parking. Jeśli chodzi Ci tutaj o parking pracy drwala oraz salon doherty, te parkingi są one uwzględnione w dziale CZF ( Centrum Zarządzania Frakcjami ). 

Link : 

Skargę odrzucam oraz zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.