Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gaga.

BiggieSmalls

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BiggieSmalls
Nick oskarżonego: Gaga
Powód skargi: Celowy VDM
Data zdarzenia: 13-01-2023
Dowody: niestety BRAK
Opis sytuacji: Godzina ok 00:30, prawie nikogo na serwerze, jeden gracz poprosił mnie, zebym go przejechal, bo chcial sie do przecho raz dwa dostać, wykonałem jego prośbę. Pojawia się Gaga i dostaję zakaz prowadzenia pojazdów na 3 dni. Dlaczego w ogóle wstawiam tę skarge bez powodów? Bo wiem, że cieszy się niepopularną opinią (brak inteligencji, dawanie kar z przypadku). Nie pomogły jakiekolwiek tłumaczenia, niestety mój błąd, że nie włączam nagrywania, gdy wchodzę do tej gry. 

Gaga jako osoba wykazuje się inteligencją mocno poniżej przeciętnej, jej decyzje są nacechowane emocjami nastolatki, taka osoba nie powinna mieć w ogóle jakiejkolwiek władzy.

Przez to, że zabrała mi prawo jazdy, nie mogę handlować samochodami, a co za tym idzie prawdopodobnie nie wyrobię się z terminem spłaty do 15-01-2023 15000$ dla MiamiVice - więc dostaję perma i udaję się na banicję.

Oczekiwania - proszę o spojrzenie na wszystkie skargi i opinie dotyczące Gagi, bo to jest śmiech na sali, że ktoś tak mało ogarnięty i inteligentny dostaje jakąkolwiek władze.

update - otrzymałem mute od Gagi za CBK w stronę adminów - to akurat jest w pełni uzasadnione, po prostu wyraziłem moje myśli na jej temat na PW 

Witam!

Nadana kara zabranego prawka była jak najbardziej słuszna. Odpowiedni dowód na potwierdzenie moich słów zaraz po dodaniu odpowiedzi wyślę do ARCON. To że jest mało osób na serwerze nie oznacza że nie możesz otrzymać takiej kary. Została ona nadana po tym jak przyjęłam na ciebie raporta. Nie potrzeba było nawet minuty a już byłam świadkiem sytuacji w której to specjalnie wjeżdżasz na chodnik aby zabić gracza. Moja decyzja nie była podjęta pod wpływem lecz na podstawie tego co widziałam oraz tego jakie kary posiadałeś wcześniej.
Dowody na słuszne nadanie mute znajdują się w logach do których Administracja ma pełny dostęp i może je zweryfikować.
Dodatkowo, napisałeś mi na chacie lokalnym, że gracz poprosił cie o zabicie go aby ten mógł dostać się na spawn, co już samo w sobie zabrzmiało dziwnie patrząc na to że cała sytuacja miała miejsce na Doherty przy ośrodku szkolenia kierowców skąd nie jest daleko do spawnu. To sprawiło iż postanowiłam zweryfikować tę informację i jak się okazało- okłamałeś mnie. Nie wymieniłeś z tym graczem żadnych wiadomości prócz tych w których próbowałeś go przekupić tuż po nadaniu kary. 

Nie mam nic więcej do dodania w tej sprawie.

Skoro nie potrafisz zachować kultury w skardze to dodatkowo otrzymujesz punkty. 

Po otrzymaniu dowodów karę uznaję za słuszną. Swoją droga nie ma czegoś takiego jak zabicie gracza na prośbę, wszelkie oznaki DM poza wyznaczoną do tego strefą są karane. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.