Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Nastel

keeganky

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 33129
Login: keeganky
Nick oskarżonego: Nastel
Powód skargi: oszustwo na silnik w pojezdzie
Data zdarzenia: 12 stycznia okolo godziny 17
Dowody: logi, ss

Spoiler

mta-screen_2023-01-12_17-28-46.thumb.png.06745a2d3f03bca57e758025d7258537.png

Opis sytuacji: Gracz pisal iz ma na wymiane za sentinela 48k + faggio na max silniku jak sie okazalo faggio nie mialo max silnika. Prosze o zwrot gotowki. Odmiana nie wchodzi w gre.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Nastel

Jeśli chodzi o faggio sam przy zakupie dostałem informacje że to max silnik i po spytaniu na chacie premium jaki max silnik w faggio dostałem odpowiedz ze 0.1 czyli taki jaki miałem.
a co do zaistniałej sytuacji od razu gdy gracz mnie poinformował że to nie max silnik przeprosiłem i napisałem że jak mu nie odpowiada ta wymiana możemy się odmienić (miałem ss ale okazało że jest w takiej jakości że nie nadaje się na dowód (mogę podesłać))

i nadal posiadam sentinela więc moge się odmienić

Z tego co widze nie dogadaliście się jeszcze. W związku z oszustwem na pojemność silnika pojazdu, oskarżony zobowiązany jest zwrócić koszt zwiększenia jego pojemności do parametrów opisywanych na serwerze. Czas na spłatę 4.000$ wyznaczam do 19.01.2023 do 23:59. Kwote nalezy przelać poprzez bank w Los Santos na uid 33129. Jeśli uda Ci się wcześniej spłacić te pieniądze to poinformuj mnie o tym w odpowiedzi do tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.