Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na GrubyFarmer

Zyniu^nvd

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 18590
Login: Zyniak
Nick oskarżonego: GrubyFarmer
Powód skargi: Kłamstwo przy sprzedaży pojazdu
Data zdarzenia:  Wieczór 8 stycznia.
Dowody: Administracja ma podgląd w logi sprzedaży pojazdów.
Opis sytuacji: A więc, za pozwoleniem gracza @Kozuch oraz za wcześniejszą zgodą administracji, wymieniłem Cheetaha na Sultana. Podczas rozmowy z graczem zapewniał mnie on, że pojazd ten ma podobne oferty sprzedaży co Cheetah, o ile pamiętam lecz mogę się mylić była też mowa o tym że pojazd posiada bodykit. Jak dobrze wiadomo Cheetah był brany w raty. Jako iż została mi rata do spłacenia długu postanowiłem, że wystawie Sultana na sprzedaż na ogłoszeniach. Po kilku ogłoszeniach okazało się, że pojazd ten nie jest warty więcej niż 500.000$. Dla pewności spytałem się moich znajomych o realną cenę tego pojazdu. Powiedzieli mi że pojazd ten nie przekracza na pewno 500.000$ i że gracz po prostu mnie oszukał. Z tej racji jestem tutaj i piszę na gracza skargę. Chciałbym wyjaśnić całą sytuację i chciałbym by kwota ok. 150.000$ została przelana z powrotem na moje konto, ponieważ gracz sprzedał już Cheetaha. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/oeY6sWk

Witam odnoszę się do skargi miałem ofertę wymiany w wysokości 620k za sułtana wiec nie widzę powodu dla tej skargi natomiast cheetach poszed za 600.000.00$ wiec ta twoja offka wymiany to było 600k to 1 a 2 jak adm ma wgląd w logi niech zobaczą czy pisałem o body to 3 a 4 widziałeś pojazd tez długi czas No i wsm jeszcze raz mówię ze adm może logi sprawdzić lub cos pozdrawiam czekam na wypowiedz administracji. 

Licząc cheetaha po cenie demontu mogłeś na spokojnie wziąć za niego 650.000$ natomiast sultan po cenie demontu warty jest mniej niż 480.000$ o ile dobrze liczę, a offerty nie przekraczają 500.000$ Na serwerze mi pisałeś że "oferty bardzo podobne do cheetaha" Czy coś w tym stylu, a wyżej napisałeś "miałem ofertę wymiany w wysokości 620k za sułtana" Czyli wychodzi na to że była tylko i wyłącznie jedna taka oferta. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.