Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na niegi

Dzak0b

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 52581
Login: JacoppPL
Nick oskarżonego: niegi
Powód skargi: Oszustwo przy sprzedaży
Data zdarzenia: przed 19:00 10.01.2023
Dowody: https://imgur.com/a/UfyJFXo
Opis sytuacji: Ogólnie to chłop mnie wydymał na nitro , które było zamontowane w banshee (vuid 20890) Po długich negocjacjach (bardzo długich) zgodziłem się na te 1.5kk, ale gracz po tym co zobaczył napisał że sie zastanowić musi i da mi znać za 1h nawet ta  w dowodach dałem.Około po 1h napisał żebym wbił na urząd LS no i przypieliśmy targu to się okazało że nitro znikło xddddd.Napisałem do gracza gdzie nitro ,a ten odpar że nic mi o nitro nie wspominał ,a przecież ślepy nie jestem bo widziałem że ma C.F.I (V5) w bazie danych tak bym nie pisał do niego jak bez nitra by był .Nawet pisałeś że miałeś offki 1.5kk xd.Offerowałem odmiane ale gracz stwierdził że się nie odmieni bo rzadko gra i kasa będzie lepsza a przy oddawaniu napisał że [2023-01-10 18:58:00] [Output] : (159) niegi: az sie serce Ĺ‚amie no to byś się odmienił , a tak gracz twierdzi że nitra nie było więc proszę administracje o sprawdzenie czy pojazd miał nitro tego typu ,a jak nie to o odmiane lub anulowanie transakcji.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 2023-01-10_19h39_47.png.b027885be04b8ff2de7a6e622f66ec51.png

Nitra nie było po 1

Sprawdzałeś byłeś świadomy to co kupujesz serce się łamie bo to 1 auto które kupiłem z salonu i zrobiłem prawie na ft oprócz Nitra baku ABS i może czegoś jeszcze pewny nie jestem

Jestem pewny że Nitra nie było adm rcon to sprawdzi więc nie rozumiem czemu miałbym się odmieniać jak dobrze patrzyłeś i widziałeś co kupujesz więc no 

Pisałeś że ABS brakuje i baku to se myślę no to sprawdzał co ma czego nie ma nie będę ci pisał co ma i czego nie ma jak sprawdzałeś

Tyle mam do dodania Nitra w tym aucie NIGDY nie było 

Nie przyjmuje żadnego anulowania ani odmiany twój błąd za błędy się płaci 

A skąd mam to wiedzieć ludzie tyle oferowali nie chciałeś nie trzeba było kupować i patrzeć dobrze czy jest nitro czy nie bo podkreśle NITRA NIGDY NIE BYŁO W TYM AUCIE

A po 2 ja to nawet nie mam chyba levelu na nitro V5 a nikt inny tego aut nikt ja nie miał 

W dniu 11.01.2023 o 06:50, niegi napisał:

A skąd mam to wiedzieć ludzie tyle oferowali nie chciałeś nie trzeba było kupować i patrzeć dobrze czy jest nitro czy nie bo podkreśle NITRA NIGDY NIE BYŁO W TYM AUCIE

A po 2 ja to nawet nie mam chyba levelu na nitro V5 a nikt inny tego aut nikt ja nie miał 

Ziomek jak ty nie wiesz jaki lvl na rajdowcu masz.

Też pisałeś jak chciałem się odmienić że wolisz kaskę bo na jakimś pseudolu teraz grasz i rzadko tu wbijasz. A z tego co widać w bazie jakieś złomy kupiłeś xddd więc w kulki lecisz wariat

Screenshot_2023_0111_212434.jpg

W dniu 10.01.2023 o 20:15, niegi napisał:

Pisałeś że ABS brakuje i baku to se myślę no to sprawdzał co ma czego nie ma nie będę ci pisał co ma i czego nie ma jak sprawdzałeś

Masz rację pisałem że nie ma baku i abs ale nie napisałem że NIE POSIADA NITRA 

39 minut temu, Dzak0b* napisał:

Ziomek jak ty nie wiesz jaki lvl na rajdowcu masz.

Też pisałeś jak chciałem się odmienić że wolisz kaskę bo na jakimś pseudolu teraz grasz i rzadko tu wbijasz. A z tego co widać w bazie jakieś złomy kupiłeś xddd więc w kulki lecisz wariat

Screenshot_2023_0111_212434.jpg

Ja to te auta mam z pół roku

A jak nawet co cię to interesuje co ja będę kupował za tą kasę kupiłeś odemnie furę proste nie będę się z tobą odemniał ani żadnej transakcji anulował

TO TY POPEŁNIŁEŚ BŁĄD A NIE JA

zaraz wbije do gierki i ci wyślę ss który poziom rajdowca mam skąd mam pamiętać jaki mam lvl jak gram rzadko i dawno robiłem lvl?

Nie pisałem że gram na PSEUDOLU 

39 minut temu, Dzak0b* napisał:

7 minut temu, Dzak0b* napisał:

Masz rację pisałem że nie ma baku i abs ale nie napisałem że NIE POSIADA NITRA 

Trzeba było się mnie zapytać co ma czego nie ma zapytałeś? NIE

XD.thumb.PNG.0cd954e5f999364dcb78bb557e1dc394.PNG
MASZ NA DOLE MOJE UID ŻEBY NIE BYŁO ZE TO NIE MOJE KONTO[309 UID]

25 minut temu, niegi napisał:

A jak nawet co cię to interesuje co ja będę kupował za tą kasę kupiłeś odemnie furę proste nie będę się z tobą odemniał ani żadnej transakcji anulował

TO TY POPEŁNIŁEŚ BŁĄD A NIE JA

zaraz wbije do gierki i ci wyślę ss który poziom rajdowca mam skąd mam pamiętać jaki mam lvl jak gram rzadko i dawno robiłem lvl?

Nie pisałem że gram na PSEUDOLU 

Trzeba było się mnie zapytać co ma czego nie ma zapytałeś? NIE

XD.thumb.PNG.0cd954e5f999364dcb78bb557e1dc394.PNG
MASZ NA DOLE MOJE UID ŻEBY NIE BYŁO ZE TO NIE MOJE KONTO[309 UID]

to jakim ujem w bazie pisało że pojazd posiada nitro v5? Czy ktoś mi to wytłumaczy ?

Ale to nie zmienia faktu że wciąż zostałem oyebany bo offke z dupy może podałeś a od 1.6 zaczynałeś i to jest zwyżanie ceny bo te 1.5kk to żeś mnie skasował jak bym na Nitrze kupił 

Nie było żadnego nitro V5 zrozum pojebales się administracja to sprawdzi i ci powie

MOJE AUTO MOJA CENA chyba każdy chce jak najwięcej dostać za swoje auto więc nie widzę w czym problem a że trafiłeś się ty i byłeś chętny na te auto już nie wiem od kiedy dobra okazja to sprzedałem

Na tym polega biznes

Wsm teraz piszesz skargę za to że za drogo ci sprzedałem auto XDDD

8 minut temu, niegi napisał:

Nie było żadnego nitro V5 zrozum pojebales się administracja to sprawdzi i ci powie

MOJE AUTO MOJA CENA chyba każdy chce jak najwięcej dostać za swoje auto więc nie widzę w czym problem a że trafiłeś się ty i byłeś chętny na te auto już nie wiem od kiedy dobra okazja to sprzedałem

Na tym polega biznes

Wsm teraz piszesz skargę za to że za drogo ci sprzedałem auto XDDD

ziomek ale co mnie to interere

Baza danych pokazywała że posiada nitro

A jeśli nie ma nitra to w takim razie zawyżanie ceny to jest 🙂

50 minut temu, niegi napisał:

Akurat tu jest mój błąd bo dopiero wczoraj po napisaniu na ciebie skargi

spojrzałem na twoją bazę bo nigdy na nią nia patrzyłem a Banshee cały czas wyszukiwałem po modelu

Ciekawy też jestem jak niby mogłeś otrzymać ofertę 1.500.000$ skoro za tyle z nitrem chodzi.

A o uszy mi się coś obiło że fejkowe offki są karane 

Ja wciąż proponuję odmianę bo jeśli nic nie kupiłeś to gotówkę masz

Ale administracja już zdecyduję co dalej z tym będzie...

Ale ja te offki dostawałem może z pół roku temu na serwerze jakbym pamiętał ich Nicki to bym ci napisał

Rynek rządi się swoimi prawami każdy może dać ofertę jaka chce mi nie patrząc na to ile takie samo auto chodzi

Ja tu widzę próbe zastraszenia mnie banem i żebym się odemnil bo widzę że zaczyna brakować ci argumentów i piszesz cały czas to samo że w bazie danych było nitro 

NIE BYŁO ŻADNEGO NITRA NIE BYŁO TAKIEJ MOŻLIWOŚCI BO NIE MIALEM ZAMONTOWANEGO NITRO

PS. od grożenia banem jest adm a nie ty

MOJE AUTO MOJA CENA to ja decyduję ile moje auto będzie kosztować za ile je sprzedam(nikt nie ma prawa mi mówić za ile mam sprzedać swoje auto) dałem sobie granicę 1.5kk wtedy sprzedam bo było dla mnie to auto sentymentalne

Zawyżnie cen byłoby gdybym ogłaszał to gdzieś że selne chwalił się tym wszędzie ze za 1.5kk sprzedam to auto gościu sam do mnie pisałeś żadnego Nitra nie było 

Btw wtedy jak dostawałem offki to z nitrem gts chodził po 1.6/1.65 z tego co pamiętam (nie jestem pewny) normalne że cena auta spada jak jest ich coraz więcej na serwerze

8 minut temu, niegi napisał:

Ale ja te offki dostawałem może z pół roku temu na serwerze jakbym pamiętał ich Nicki to bym ci napisał

Rynek rządi się swoimi prawami każdy może dać ofertę jaka chce mi nie patrząc na to ile takie samo auto chodzi

Ja tu widzę próbe zastraszenia mnie banem i żebym się odemnil bo widzę że zaczyna brakować ci argumentów i piszesz cały czas to samo że w bazie danych było nitro 

NIE BYŁO ŻADNEGO NITRA NIE BYŁO TAKIEJ MOŻLIWOŚCI BO NIE MIALEM ZAMONTOWANEGO NITRO

PS. od grożenia banem jest adm a nie ty

MOJE AUTO MOJA CENA to ja decyduję ile moje auto będzie kosztować za ile je sprzedam(nikt nie ma prawa mi mówić za ile mam sprzedać swoje auto) dałem sobie granicę 1.5kk wtedy sprzedam bo było dla mnie to auto sentymentalne

Zawyżnie cen byłoby gdybym ogłaszał to gdzieś że selne chwalił się tym wszędzie ze za 1.5kk sprzedam to auto gościu sam do mnie pisałeś żadnego Nitra nie było 

Btw wtedy jak dostawałem offki to z nitrem gts chodził po 1.6/1.65 z tego co pamiętam (nie jestem pewny) normalne że cena auta spada jak jest ich coraz więcej na serwerze

Ty to faktycznie chyba z nitrem se liczyłeś bo zacząłeś od

Screenshot_2023_0111_231632.png

Screenshot_2023-01-11-23-15-35-81.jpg.0f76b971a9d4971d3d56a70056fc6f59.jpg

Nawet ci tu odp że nie mam ale jakbym chciał sprzedać to by się ktoś znalazł 

Trzeba czytać ze zrozumieniem 

Teraz, Dzak0b* napisał:

Ty to faktycznie chyba z nitrem se liczyłeś bo zacząłeś od

Screenshot_2023_0111_231632.png

Gościu chciałem jak najwięcej dostać to były negocjacje proste że zacznę od dużej ceny 

1 minutę temu, niegi napisał:

Screenshot_2023-01-11-23-15-35-81.jpg.0f76b971a9d4971d3d56a70056fc6f59.jpg

Nawet ci tu odp że nie mam ale jakbym chciał sprzedać to by się ktoś znalazł 

Trzeba czytać ze zrozumieniem 

Gościu chciałem jak najwięcej dostać to były negocjacje proste że zacznę od dużej ceny 

Ziomek ale czego ty nie rozumiesz że to zawyżanie ceny jest skoro okazało się że baza danych mnie wydymała z tym nitrem to to warte okolo 1.250kk nawet mniej 

Jak bym miał taką sytuację to bym się odmienił z tobą nie patrząc na zarobek 

Okej myślę że nie możliwy jest błąd bazdy danych tylko to jest twój błąd i coś pomyliłeś Screenshot_2023-01-11-23-22-53-99.jpg.b1ab812ff8c2697cc72ef04d6f9c190c.jpg

Mi się zdaje jednak że ktoś tu próbował cenę zaniżyć i mnie ojebac "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie"

Nie mam zamiaru więcej się bez sensu z tobą kłócić bo ty i tak nic nie rozumiesz

Czekam na wypowiedź administracji.

4 minuty temu, niegi napisał:

Okej myślę że nie możliwy jest błąd bazdy danych tylko to jest twój błąd i coś pomyliłeś Screenshot_2023-01-11-23-22-53-99.jpg.b1ab812ff8c2697cc72ef04d6f9c190c.jpg

Mi się zdaje jednak że ktoś tu próbował cenę zaniżyć i mnie ojebac "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie"

wtedy to ja nie wiedziałem po ile to chodzi a mój majątek wynosił na tamten moment ledwo 900k xdddd a dokładnie to miałem jestera na 4444 id którego kupiłem od Euzebiusza

4 minuty temu, niegi napisał:

Ale jak już się cofamy w przeszłość to pokaże dalszą część

Screenshot_2023_0111_232820.png

1 minutę temu, Dzak0b* napisał:

Ale jak już się cofamy w przeszłość to pokaże dalszą część

Screenshot_2023_0111_232820.png

Nie dziwię że zawinąłeś jak miałeś przecież 900k  nic nie ma na celu go co wysyłałeś

CZEKAM NA WYPOWIEDŹ ADMINISTRACJI ( na dalsze wypowiedzi nie będę odp)

W dniu 11.01.2023 o 23:32, niegi napisał:

Nie dziwię że zawinąłeś jak miałeś przecież 900k  nic nie ma na celu go co wysyłałeś

CZEKAM NA WYPOWIEDŹ ADMINISTRACJI ( na dalsze wypowiedzi nie będę odp)

ma na celu moją nie świadomość ile to mogło być warte 

Edit:I ten ss podtrzymuje że twierdzisz od tamtej pory że miałeś offy 1.5kk

A tu jeszcze taki potwierdzający ss że myślałem że ten Jester dużo wart będzie 

Screenshot_2023_0111_233725.png

a jak nie chcesz odmiany to oddawaj 250k 

2 godziny temu, niegi napisał:

Gościu nie mam za co ci oddać bo tam nie było Nitra pokazałem ci ss że nawet nie mam lvl a tego GTS to ja z salonu kupiłem i nikt go inny nie miał nigdy niż ja

Nie chodzi mi teraz o nitro bo forum mnie wydymało tylko o te offki po 1.5kk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.