Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na R4F4L420

sneez

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 64126
Login: sneez
Nick oskarżonego: R4F4L420
Powód skargi: podejrzewam nieoddanie pożyczki ponieważ gracz zablokował wiadomosći prywatne ode mnie
Data zdarzenia: 08.01.23r
Dowody SS: 
Opis sytuacji: Gracz R4F4L420 wziął pożyczkę od mnie na 25k miał spłacić 30k w ciągu 4 dni. Zwrócił mi 25k które mu dałem w kredyt i mnie zablokował.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie mam kontaktu z graczem. Acz kolwiek pisałem mu że jeżeli nie odda mi 5k pisze skargę.

IMG_0320.jpg

Według umowy która zawarliście w wiadomości prywatnej 08.01.2023 ~22, czas spłaty 30k (obecnie brakuje 5k) ma miec miejsce do 11.01.2023. Odniesienie do, internet niezgodny z tym, obie wersje dopuszcza. Nigdzie nie określiliście dokładnego terminu z godzinami (pojawiła sie jedynie wiadomość podczas podpisywania umowy "do 11.01" którą można interpertować jako do 10.01 23:59 lub do 11.01 23:59) Dopiero koło godziny 23 zostało to wyjaśnione że pożyczkodawca określa termin graniczny do 10.01.2023 23:59. Dlatego też pożyczkobiorca nadal ma czas na spłate brakującej kwoty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.