Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na CzerwonyX45

Resh22
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 18167
Login: Resh
Nick oskarżonego: @CzerwonyX45
Powód skargi: Oszustwo przy wymianie pojazdami
Data zdarzenia: 06.01.2022 14:50
Dowody: [2023-01-06 14:34:34] [Output] : >> [75] CzerwonyX45: a jakie masz offki w kasie za to buffalo?

[2023-01-06 14:34:43] [Output] : << [75] CzerwonyX45: 1.150

+ Link do realnych ofert za ten pojazd

Spoiler

image.pngimage.png

Opis sytuacji: Gracz napisał mi w wiadomości prywatnej czy nie chce się wymienić moim bulletem za jego buffalo, pomyślałem że czemu nie więc zaczeliśmy się dogadywać ile dostane dopłaty ponieważ bullet jest warty 1.2kk a od gracza dostałem informacje że za swoje buffalo ma oferty 1.15kk w kasie i 1.2kk w wymianie więc doszliśmy do wniosku że dopłaci mi 67k. Po wymianie wystawiłem pojazd poglądowo aby sprawdzić jakie będą za niego oferty, bardzo się zdziwiłem gdy jedyne oferty jakie dostaje za pojazd to 950k/1kk max. W skrócie gracz oszukał mnie co nie jest fajnym zachowanie ponieważ aktualnie jestem -150k. Licze na zwrot tej gotówki od gracza i ukaranie gracza aby nie robił tak w przyszłości.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.thumb.png.de9c34c7bc429a986c69cc9e597b3d5b.png

Edytowane przez Resh
  • Super 2
  • Haha 9
  • Lubię to! 1

Nie rozumiem tej skargi miałem ofertę 1.2kk w wymianie |nie pamiętam od kogo dokładnie, w logach na pewno będzie wszystko| ale była to wymiana za Sentinela FT i sandkinga na tune to po pierwsze.

Po drugie nie jest to moja wina że masz takie oferty ja na ofertę 1.2 w wymianie czekałem kilka dni i na inne oferty a ty masz to Buffalo nie cały dzień.

Po trzecie dlaczego przycinasz zdjęcie które używasz jako dowody, po co przycinasz swoje wiadomości? 

Po czwarte jakim cudem jesteś stratny 150k bo nie bardzo rozumiem pytałeś się mnie po jakimś czasie od kogo miałem taka offke |1.150| po czym podałem ci nick tego gracza oprócz  Buffalo dostałeś dopłatę na którą się zgodziłeś była to kwota 67k buffalo jest warte od około 1kk do 1.2kk. Nawet od ciebie miałem kiedyś ofertę 1.1kk w kasie za to samo Buffalo więc czasami warto poczekać więcej niż jeden dzień na oferty bo za dużo osób nie odezwało się do ciebie a nie próbować wyłudzać pieniądze bo to co robisz to jest zwykłe wyłudzanie.

Jeszcze dodam że przed naszą dzisiejszą wymianą miałem kupca na Buffalo za ponad 1.1kk |wszystko jest w logach| więc czekam na wypowiedz jakiegos administratora.

Edytowane przez CzerwonyX45
  • Super 5
  • Haha 3

Zwykłe wyłudzenie?

Po pierwsze tutaj nawet sie nie osmieszaj bo te auta nawet 1kk nie są warte.

Po drugie popytalem kilku ludzi znających sie na cenach serwerowych i dostalem informacje ze ten pojazd jest warty 1.03kk maksymalnie

Po trzecie dlaczego przycinam? Wyżej była tylko jedna wiadomosc gdzie podliczyłem twoje buffalo i moge podesłać calą konwersacje dla ARCON

Po czwarte gracz którego mi podałeś to nic nie wie o żadnym buffalo i nie ma zamiaru kupywac zadnego buffalo. Jakim cudem jestem stratny 150k? Podałeś mi że masz oferte 1.15kk za twoj pojazd a ja za swoj 1.2kk, okazalo sie ze postanowiles mnie oszukac i maksymalnie pojazd jest warty 1kk, doplaciles mi ponad 60k wiec aktualnie jestem stratny 140k przez to ze postanowiles mnie oszukac. tak zgodziłem się na doplate poniewaz powiedziales mi ze masz oferte 1.15kk a ja za bulleta 1.2kk wiec wychodzilo ok 50k roznicy wiec dogadalismy sie na 67k, zgodzilem sie na 67 poniewaz podales mi ze masz oferte 1.15kk lecz gdybys nie leciał w przysłowiowego ch*ja i powiedzial ze masz offke 1.05kk to chcialbym 150k doplaty. Udowodnij chociazby screenami/logami mta/forum ze posiadałes oferte 1.2kk w wymianie co serio jest smieszne bo te auta nie są tyle warte i ze posiadasz oferte 1.15kk w kasie za ten pojazd. Za dużo ludzi sie nie odezwało? Niech ARCON sprawdzi logi i miałem z 5/7 offek w grze w maxie 1kk (jedyna od KruQu 1.02kk) + offki z forum

Po piąte to serio słabe zachowanie z twojej strony, zwykle skur*ysynstwo robic takie cos w grze komputerowej bo nadażyla ci się okazja, tak oferowałem ci 1.1kk jakieś miesiąc temu za ten pojazd i do tego czasu nie sprzedałes pojazdu za oczekiwaną przez ciebie kwote czyli 1.15kk więc postanowiłeś oszukać zwykłego gracza. Nie pozdrawiam i czekam na werdykt ARCON

Edit : naprawde nie musisz prosic swoim ziomeczkow o reakcje "haha" bo mnie to nie rusza

Edytowane przez Resh
  • Super 3
  • Haha 7

Ogólnie jakbyś zauważył to pisałem że wszystko jest w logach miałem oferte 1.2kk w wymianie, mówisz że jest warte 1kk to dlaczego np ty proponowałeś mi 1.1kk więc ja nie wiem czy ty chcesz żeby to było tyle warte czy na serio jest tyle warte skoro jest to warte 1kk to po co dawałeś mi 1.1kk więc wychodzi na to że gubisz się w swoich własnych zdaniach chłopczyku. Co do wyceny twoich kolegów i nie tylko no jeżeli pytasz Handlarzy i którzy zawsze zaniżają ceny aut to co ja ci poradzę, mi też dużo ludzi wyceniło to auto i nie wychodziło im tyle co te twoje zaniżone ceny. Co więcej popytałem tu i tam  i dowiedziałem się że sam jesteś Handlarzem także 

miałem sporo ofert za to buffalo w grze jak i nie tylko pisałem już wyżej żeby administrator który będzie zajmował się tą skargą sprawdził logi. W logach na pewno są wszystkie oferty jakie miałem więc zostanie ci to udowodnione że za rzekomo Buffalo warte 1kk dostałem offke 1.2kk w wymianie.

Zobacz dla ciebie Buffalo raz jest warte 1kk raz 1.1kk innym razem 1.08kk więc powiem ci stary że ja już nie wiem czy to z tobą jest coś nie tak czy z tym Buffalo. W twoich oczach mega zmienne są te ceny

Spoiler

image.png

I tak chcesz wyłudzić pieniądze tylko jeszcze nie wiem z jakiego powodu, nie mam pojęcia gdzie widzisz oszustwo i mam nadzieje że tak bez sensowna skarga się szybko wyjaśni. 

I na koniec co do twoich offek tych 5/7 no co ja mam wspólnego z ofertami innych graczy ja ci pisałem jakie ja miałem po 2 tygodniach ogłaszania na serwie logi to wszystko potwierdzą i tyle no 

Nic tu już nie będę więcej dodawał czekamy co powie administracja. Miłej nocy!

Ps: nie proszę ziomeczków o reakcje tylko sami mają beczkę z tej skargi a i nie sprzedałem go z tego powodu że zbierałem kase na dopke żeby wymienic sie za bulleta gt ale spodobał mi się ten bullet którego teraz posiadam.

Edytowane przez CzerwonyX45
  • Super 1
  • Haha 1
  • Lubię to! 1

Zmieniasz temat a dalej nie udowodniłeś mi posiada ofert po 1.1/1.15kk a w tej skardze tylko o to sie rozchodzi

Co do mojej starej oferty w tamtym czasie chciałem posiadać Buffalo Challenger i byłem gotowy na nim stracić te ok.100k

Również nie mam nic więcej do dodania i czekam na werdykt Administracji.

Czekam na dalszy werdykt administracji, pomijajac to co opisujesz w dalszym ciagu zostałem oszukany.

Edytowane przez Resh
  • Haha 15

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.