Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Kosiarczykiem

Czamek

Rekomendowane odpowiedzi

6kUZ0tH.png

obraz_2022-12-15_181748262.png

Witajcie, z tej strony Trainee @Czamek z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawiam Wam wywiad, z Kosiarczykiem, który opowie o swojej historii oraz sukcesach.
Zapraszam do przeczytania.

obraz_2022-12-15_182457371.png

R: @Czamek | K: @Kosiarczyk

R: Witaj, z tej strony Trainee Czamek z Redakcji Prasowej Project News Czy byłaby możliwość przeprowadzenia z Panem wywiadu na temat Pana historii oraz sukcesów na serwerze?
K: Witam z tej strony Kosiarczyk, jasne z chęcią odpowiem.

R: Jak dowiedziałeś się o serwerze oraz jakie były twoje pierwsze kroki?
K: Dowiedziałem się od jednego ze znajomych z serwera, który niestety upadł i miałem spory tam staż. Jakieś 400h ponad na tamtym serwerze. Pierwsze, jakie kroki robiłem to zapoznać się ze wszystkim, co i jak działa + nabić na tamtym etapie 500 reputacji na magazynie, aby grać ze znajomymi z organizacji na DM'ie czy też kupić swoje pierwsze autko. Głównie całą gotówkę na tamtym etapie miałem z drwala lub magazynu.

R: Pamiętasz może swój pierwszy pojazd?
K: Tak, Manana vuid 510.

R: Jaki był twój pierwszy cel na serwerze?
K: Wtedy pierwszym moim celem było jak wyżej nabicie reputacji później jakieś autka typu Huntley, ale planowym celem co dążyłem od początku serwera, było zakupienie Jestera i tak miałem, niestety oddałem w dobre ręce, może kiedyś do mnie wróci.
Opjkgy9.gif

R: Ile jest wart twój majątek?
K: Na oko z bazą, która mam to okolice 4kk naciągane może troszkę więcej trudno określić, ale pewnie sporo.

R: Czy byłeś w jakimś biznesie lub frakcji?
K: Jeśli uznać, że dostałem się na akademie SARA to tak. Niestety zrezygnowałem z osobistych decyzji, może kiedyś znów napiszę.

R: Jaki jest według ciebie twój największy sukces na serwerze?
K: Chyba najbardziej satysfakcjonującym celem, który osiągnąłem to ten Huntley na body STR, który robiłem od praktycznego zera miał wtedy max silnik i radio.

R: Ile posiadasz pojazdów, które są dla ciebie najbardziej wartościowe?
K: Aktualnie 21 pojazdów. Huntley na body STR vuid 786 to moje 2 najlepiej wspominane autko, Manana vuid 510 jednak to pierwsze autko, Buffalo na body Chellenger vuid 18114 jednak dużo za niego dałem i szukałem.

pOZg8qw.gif

R: Ile masz przegranych godzin na serwerze?
K: 1727 godz. 03 min. na chwilę obecną.

R: Jakie aktualnie masz plany na serwerze?
K: Aktualnie zakupienie Cheetaha takiego PFT lub Elegy PFT i dalszy tuning aktualnych autek.

kSSIGyV.gif

R: Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Oczywiście wszystkich z organizacji z The Always oraz wszystkich znajomych, których poznałem.

R: Dziękuje, to ode mnie wszystko pozdrawiam.
K: Również dziękuję i pozdrawiam.

MfcHNDK.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
 Autor: Trainee @Czamek 
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Korekta: Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.