Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mixsu

hiszpan696

Rekomendowane odpowiedzi

Login: hiszpan696 

Nick oskarżonego: Mixsu

Powód skargi: punkty na forum  

Data zdarzenia: 05.01.2023

Dowody: 

Opis sytuacji: już drugi raz z rzędu w tym tygodniu dostałem punkty za niedopisanie do ceny (k) np 300(k), już od dobrego roku kupuje auta i pisałem w ten sam sposób i nigdy żadnego problemu nie było, więc czym to jest spowodowane? Inni piszą tak samo jak ja i nic z tym nie robią???

Screenshot_20230105-232740_Chrome.jpg

Screenshot_20230105-232732_Chrome.jpg

Screenshot_20230105-233249_Chrome.jpg

Cześć, 

Być może nie widziałeś ostatnich zmian w regulaminie działu motoryzacji, lecz to nie upoważnia Cię do jego łamania.
Link:

W regulaminie jasno jest opisane, że:

§ 16
Sprzedający jak i kupujący mają obowiązek podać konkretną kwotę oraz walutę funkcjonującą na serwerze w ogłoszeniu/ofercie (np. 300k 
2 lub 300.000$).

Nikt nie ma zamiaru domyślać się o co Ci chodzi pisząc po prostu same liczby. Karany jest każdy gracz, lecz działem nie zajmuję się tylko ja, wszystkie przypadki, które widzę karam dokładnie tak samo, co RCON może sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.