Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na DJ.Pailio oraz holler

vXan

Rekomendowane odpowiedzi

UID: <62671>
Login: <KrzaQowy>
Nick oskarżonego: < DJ.Pailio> <holler>
Powód skargi: <Zablokowanie auta na strefie dm>
Data zdarzenia: <2023-01-05 ok. godziny 16 >
Wyjaśnienie: A więc dziś koło godziny 16 gracz holler oraz DJ.Pailio na discordzie organizacji zaczęli się śmiać gdzie jest mój vincent. Teraz o godzinie 20 zalogowałem się na serwer aby zobaczyć o co chodzi, przy strefie dm spotkałem 2 oskarżonych, którzy rzucali granatami w moje auto. Kiedy poprosilem o wyjęcie auta ze strefy, wyśmiali mnie i mówili że jezdze szrotem rowniez odmowili zaplaty, Dlatego pisze ta skarge aby gracze zostali ukarani. (Teraz opuscilem organizacje i ich discorda.)

Dowody:

Zrzut ekranu (142).png

Dobry wieczor 

sytuacja wygladala tak 

Z graaczem @Sakrza wybralismy sie na dm po paczki niestety przy wjezdzie zostalismy  zaatakowani . Po powrocie do okazało się że napastnik zablokowal nasz samochod furgonem po kilku próbach z sakrza zrezygnowalismy . Po kilku godzinach poprosilem o pomoc  gracza @holler probowalismy wyciagnac auto  niestety nie udalo sie  . Krzaqowy po tym jak wszedl na serwer zacząl nas wyzywac i zabijac autem poza dm (za co stracil prawko). 

Jesli moge to poprosze o wypowiedz @Sakrza

Z mojej strony to tyle życze miłego wieczoru 

Witam,

z mojej strony wyglądało to tak: zostałem poproszony na czacie organizacyjnym o pomoc w wyciągnięciu auta ze strefy dm. Po kilku próbach wypchnięcia pojazdu wpadłem  na pomysł użycia granatów do wypchania auta, jednak to też nie pomogło. Zrezygnowani razem z @DJ.Pailio opuściliśmy strefe dm. Przyjechał do nas @KrzaQowy i zabrał moje auto które było przepisane do orgzanizacji i zaczął mnie rozjeżdżać, co finalnie doprowadziło do mojej śmierci. Po całej sprawie grac @KrzaQowy otrzymał karę zakazu prowadzenia pojazdów za vdm przez @ZioloPL na okres 12 godzin. Zostałem wtedy nazwany konfidentem, pomimo że nie napisałem żadnej skargi na owego gracza. Po całej akcji gracz opuścił organizację i dalej nie miałem z nim kontaktu.

To tyle z mojej strony życzę miłego wieczoru

Dobry wieczór znowu

Panie @KrzaQowy jak jesteśmy przy  zniszczeniach . Pan przed wyjściem z org nie spłacił szkód , co ma pan w tej kwestii do powiedzenia ? . I wracając do mordowania pojazdem silnikowym to takowe nie zdarzyło się pierwszy raz .https://imgur.com/a/UC23rkY.

Jeszcze raz gorąco pozdrawiam.

zabijalem pojazdem to prawda ale zostalem juz za to ukarany, a odnoszac sie do kosztow naprawy dzis wszedlem na serwer zeby wypchac auto ze strefy dm i zabrac je na warsztat w celu naprawy, zobaczylem ze sa uszkodzone 4 opony, kto zwroci koszty wymiany opon?

8 minut temu, KrzaQowy napisał:

zabijalem pojazdem to prawda ale zostalem juz za to ukarany, a odnoszac sie do kosztow naprawy dzis wszedlem na serwer zeby wypchac auto ze strefy dm i zabrac je na warsztat w celu naprawy, zobaczylem ze sa uszkodzone 4 opony, kto zwroci koszty wymiany opon?

opony jak z hollerem opuscilismy pojazd byly cale . Masz dowod ze jak wsiadles do auta ci ich  nie roztrzelali ?

dostales za jedno zabijanie pojazdem a tu dochodzą kolejne

44 minuty temu, holler napisał:

Opony zostały przebite na strefie dm, więc wydaje mi sie ze nikt nie ponosi odpowiedzialności za straty, także pojazd musisz naprawić 

bez sensu bo to wy wjechaliscie tam pojazdem i to wasza wina

dowodu nie mam, wczoraj tyle co podbieglem zobaczyc auto dzis jak je sprowadzilem poza strefe nikogo tam nie bylo i przy prowadzeniu pojazdu byly przebite

1 godzinę temu, KrzaQowy napisał:

bez sensu bo to wy wjechaliscie tam pojazdem i to wasza wina

dowodu nie mam, wczoraj tyle co podbieglem zobaczyc auto dzis jak je sprowadzilem poza strefe nikogo tam nie bylo i przy prowadzeniu pojazdu byly przebite

Hollera też wina ?

Nie rozumiem twojej skargi miales przedstawione kto wjechal na dm a ty oskarzasz mnie hollera który nie jest w tej sprawie nic winny bo on ratowal twoje auto 

16 godzin temu, KrzaQowy napisał:

Panie @DJ.Pailio za wszystkie szkody zaplacilem a jak jestemy juz przy kosztach to kto zwroci mi za naprawe vincenta + rekompensata za zaistniale zdarzenie?

tak a z tego co wiem gracz @Sakrza nie dostał zaplaty za uszkodzenie sultana 

Jesli moge prosze o wypowiedz gracza @Sakrza

1 godzinę temu, DJ.Pailio napisał:

tak a z tego co wiem gracz @Sakrza nie dostał zaplaty za uszkodzenie sultana 

Jesli moge prosze o wypowiedz gracza @Sakrza

zapłaciłem już mu teraz, czekam na zapłate za opony

obraz_2023-01-06_160007665.png

2 minuty temu, holler napisał:

wklejam screena loga gdzie przelewam graczowi @KrzaQowy pieniądze za naprawe pojazdu

obraz.png

potwierdzam dostalem zaplate od gracza holler oraz sakrza ale wciaz nie stac mnie na opony

9 godzin temu, Klocek napisał:

Czy sytuacja została już przez was rozwiązana polubowanie?

nie do końca 

Holler ratowal auto niestety bylo przyblokowane i nie dalo sie go wydostać wedlug mnie nie powinien byc winiony za tą sytuacje  ,opony byly cale jak zostawilismy auto . Kiedy gracz krzaqowy wsiadl do auta  osoby na dm mu roztrzelaly opony .  Graczowi takie próby wrobienia w uszkodzenie pojazdu zdarzały sie wcześniej jak był w org .

Ja , holler i sakrza dalismy za szkody . 

10 godzin temu, Klocek napisał:

Czy sytuacja została już przez was rozwiązana polubowanie?

Sytuacja została rozwiązana - ja z @DJ.Pailio zapłaciliśmy z nawiązką za to co zrobiliśmy, a z resztą rzeczy nie mamy nic wspólnego (tj. z przebitymi oponami).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.