Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wybijanie szyb w autach

Browar

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, od pewnego czasu jakieś śmieszki non stop rozbijają nam szyby w autach organizacyjnych. Baza jest niemalże obok DM'a, dlatego też rozwalenie szyb to nie problem. Proponuje zrobić cokolwiek co się da, aby przestali nam rozbijać szyby w autach.

Poniżej dowody rozbijanych szyb oraz miejsce z którego gracze je rozbijają ||| ID bazy 584

mta-screen_2023-01-05_17-15-59.png

mta-screen_2023-01-05_17-16-04.png

mta-screen_2023-01-05_17-16-17.png

mta-screen_2023-01-05_17-16-39.png

18 minut temu, Tomcio. napisał:

zrób ściane z klocków, sprawnie i efektywnie

pozdrawiam serdecznie, 10k sie należy za pomoc

problem w tym że to dość mała baza, ściana z klocków będzie blokować przejazd, a auta się tam nie pomieszczą jeśli wypełnimy wszystko klockami, co do zmiany bazy mamy do niej sentyment i oczywiście jest bardzo blisko dma

7 godzin temu, sentineL_OG napisał:

Ja to bym z tego bekę kleił a nie płakał xD mam pomysł na tik toka dla Ciebie. Dzień 1 czekania aż w końcu przestaną wybijać nam szyby w samochodach. Rusz głowa 

ty sie zastanow co ty napisales

9 godzin temu, sentineL_OG napisał:

Ja to bym z tego bekę kleił a nie płakał xD mam pomysł na tik toka dla Ciebie. Dzień 1 czekania aż w końcu przestaną wybijać nam szyby w samochodach. Rusz głowa 

Widocznie masz bardzo dużo czasu, żeby każdym autem po kolei codziennie jeździć i naprawiać 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.