Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Sandra

KrolWielkiBebech

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 14969 
Login: skussk
Nick oskarżonego: Sandra
Powód skargi: oszustwo na FullVizu
Data zdarzenia: 04.01.2023 
Dowody: screeny 
Opis sytuacji: Kupiłem pojazd marki Sultan od gracza Sandra na tune z rzekomym full vizu  po czym się okazało ze nie jest full vizu bo nie posiada szyb.    Liczę na to że koleżanka opłaci  szyby i się rozstaniemy w dobroci.  Dziekuję za uwagę 790224498_Zrzutekranu(4944).thumb.png.349e29c2c6198d8153b40ed54acedc14.png
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [62] Sandra: informuje o skardze

No może zapomniałam o szybach ale ja pisałam o full wizu takim jakim widać a o szybach nie pisałam i widziałeś go jeździłeś i Ci pasował nie zwróciłeś uwagi o szyby a to widać że nie Miał , ja tam mogę się odmienić w każdym momencie mi nie przeszkadza oddaje CI te kasę auto ty sultana i brak tematu ale widzę , że Ty się odmienić nie chcesz więc sam go Chcesz.

Oszukałaś to 1 a 2 nie u każdego widać szyby Np xD no bo każdy modę mieć inne ustawienia graficzne i mieć grafikę zmieniana a ja się odmieniać nie będę bo juz władowałem troszke kasy w te auto i liczę na to ze administrator zrobi tak byś dała na te szyby bo full vizu to full vizu 

Full vizu to full vizu nie będę z tobą prowadził dalszej dyskusji bo nie ogarniasz pojęć a nie moja wina że nie ma już reshade a enb nie chce mi się pobierać jest to twoja wina powinna napisać że nie ma szyb dajesz kase na szyby j nie ma tematu a koleżanka niech się nie wypowiada bo punkty na forum poleca i niech już też nie pisze farmazonów dziękuję to tyle pozdrawiam GrubyFarmerito.

Ona prawdę napisała , poza tym nie jest to moja wina wyłącznie bo sam nie patrzyłeś na Szyby a jeździłem Nim z dobre 10 min sam go bardzo Chciałeś Mialeś czas na dopytanie  graczy sprawdzenie forum , poza tym ja się Mogę odmienić ale Ty nie chcesz więc nie moja wina a w tamtą strone mi się wogóle nie opłaca bo tak jakbym 400k za niego wyrwała czyli wogóle na minus nie wyłacznie z mojej winy.

Ze względu na zapis w regulaminie:

Spoiler

Pełny Wizualny (FV/Full Visual) - pojazd, który posiada zamontowaną każdą z części wizualnych dostępnych dla pojazdu, bez względu na ich cenę czy poziom, wliczając w to każdy możliwy do zamontowania wizualny komponent pojazdu w warsztacie wizualnym. Do tej definicji należy wliczyć wszelkie dodatki wizualne dostępne w warsztacie komponentów. Nie dotyczy Bodykitów, wariantów, tablicy rejestracyjnej oraz rozmiaru felg nie wliczając poszerzeń.

Mogę stwierdzić, iż gracz został oszukany na dopisek FV.
Punkt regulaminu nie określa, iż dana część tuningu wizualnego musi być zrobiona - ma być ona zamontowana, gracza @Sandra zobowiązuje się do zapłaty 25.000$ na konto bankowe gracza @GrubyFarmer
poprzez przelew gotówkowy jeżeli będzie on na serwerze, bądź przelew bankowy poprzez pośrednictwo banku w Los Santos (UID Gracza @GrubyFarmer: 14969). Ile potrzebujesz czasu, aby spłacić 25.000$ na konto oskarżającego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.