Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na <Gaga>

DJ.Bartoszek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: bartek12344
Nick oskarżonego: Gaga
Powód skargi: niesłuszne nadawanie Kary 
Data zdarzenia: 04.01.2023
Dowody: https://streamable.com/kd3vqm
Opis sytuacji: chciałem Sobie wystawić pojazd na giełdzie z @Stachu_Chmura_SM i zaczął nas taranować Gracz i pisałem nawet Reporta o zbugowanym kursorze bo wtedy mi się zbugował jak mnie zaczął celowo taranować podczas wystawiania pojazdu  później ten gracz zaczął taranować znowu @Nitrox123i on też pisał Reporta ale no dalej nic i pózniej  napisałem 2 razy reporta i nikt nie widział gdy sobie naprawiłem pojazd stanąłem sobie pod ścianą Dostałem nagle prawko nie wiadomo za co na początku myślałem że to pomyłka ID czy coś no pewna Pani Suport uznała że ja zacząłem taranować gdy poprosiłem żeby powiedziała gdzie dokładnie to powiedziała to co na filmiku wyżej  myślę że Skarga zostanie dobrze Rozpatrzona to tyle Dziękuję. 

Witam!

Twoje prawko nie zostało nadane przez pomyłkę bo jak sam przedstawiłeś na nagraniu, powiedziałam że otrzymałeś je ty oraz drugi gracz (BiggieSmalls) z którym wspólnie się taranowaliście. W nadaniu tej kary nie grał roli fakt tego kto pierwszy zaczął ponieważ nie otrzymałam na to dowodu. Kara została nadana na podstawie tego co widziałam będąc u ciebie na specu ponieważ chwilkę przed wysłaniem raporta przez ciebie przyjęłam raporta który był na ciebie. To, że karę otrzymałeś pierwszy było zwyczajnym przypadkiem i nie robiło to różnicy kto otrzyma ją pierwszy. Byłam przekonana że nagrałam całą sytuację jednak nie zarejestrowało mi gry więc nagrania niestety nie posiadam. 

Powód kary został podany w treści kary. Później odpowiedziałam wam również na VC że karę otrzymaliście oboje bo oboje się taranowaliście. 

jest słowo przeciwko słowu Dodam jeszcze że nie jest to Pierwsza Skarga na Ciebie bardzo dużo popełniasz błędów zanim dojechałem do mechanika minęło 10 minut przed zabraniem prawka to skoro specowałaś to dla czego 10 minut zajęło ci pisanie prawka nie znasz komend co do twojego pobytu w Administracji zastanowił bym się    zostawiam to do oceny wyżej Postawionych Rangach 

Twierdzisz teraz że jakaś sytuacja mogła mieć miejsce wcześniej, lecz ja nie powiedziałam że było to przed przyjazdem na mechanika.  Sytuacja którą widziałam miała miejsce właśnie na mechaniku, konkretniej w SF Easter Bay Airport. Czas nadania kary był uzależniony od tego iż zwyczajnie wiele się tam działo między wami i chciałam się upewnić  że nadawane wam kary będą odpowiednie.

Ale jak już sam powiedziałeś, słowo przeciwko słowu.  Myślę że nie ma powodu do przedłużania tej skargi i trzeba poczekać na werdykt RCON. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.