Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Calvin

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

cA7DwGf.png

naTqDnE.png

Witam Was, czytelników! Ja jestem Junior Reporter @siema.  z Redakcji Prasowej Project News, a dziś mam przyjemność przeprowadzić krótki wywiad z członkiem frakcji San Andreas Transport Corporation, @Calvin na temat jego osoby. Zapraszam na wywiad!

Gzqqb1L.png

R: Redaktor  Ca: @Calvin

R: Witaj! Masz chwilę, by odpowiedzieć na parę pytań dotyczących twojej osoby?
CaTak, słucham?

R: Na początku przedstaw się naszym czytelnikom.
Ca: Cześć, nazywam się Aleksander i mieszkam w Łodzi. Na co dzień uczęszczam do szkoły Hotelarskiej na profilu Technik Hotelarz. Interesuje się motoryzacja, transportem a co najważniejsze dla mnie to siłownia i wszystkimi tematami z tym o to pojęciem związanymi.

R: Interesujące! Wróćmy do MTA. Skąd pomysł na grę na tej platformie? Od kogo dowiedziałeś się o Multi Theft Auto?
Ca: O samym MTA dowiedziałem się od kolegi, było to bodajże jakoś w 2018. Ogrywaliśmy wtedy wspólnie samą podstawkę, czyli GTA San Andreas, wyszło, że zrobiłem ją szybciej i szukaliśmy sposobu by jakoś zabić czas. Wtedy kumpel wspomniał o modyfikacji do GTA jakim jest MTA i tak o to zaczęła się cala przygoda.

R: Czy grałeś/grasz na innych serwerach MTA?
CaOczywiście, że grałem. Nie będę wypominał teraz nazw, lecz najbardziej w pamięci został mi serwer typu truck, który już niestety nie istnieje od roku. Był to mój pierwszy serwer, na którym grałem „na poważnie”. Objąłem tam kilka ważniejszych posad, lecz po roku grania zrozumiałem, że rozgrywka na serwerze, gdzie w szczycie jest od 30 do 40 osób, nie ma sensu. Jeśli można, pozdrowię tutaj mojego kolegę, którego poznałem na tamtym serwerze,  który gra również tutaj — pozdrawiam Cię @KAMEK..

R: Pozdrawiamy! Czy jesteś w jakiejś organizacji na ten moment?
CaNie jestem. Żadna organizacja na serwerze aktualnie mnie nie zachęca, nie widzę sensu np. dochodzenia do organizacji dla samochodów, większość takich przypadków kończy się na odwalaniu przez członków, ale co kto woli. Od ponad roku jestem wolnym strzelcem, na razie nie rozglądam się za żadną organizacją.

R: Ile dziennie przeznaczasz czasu na grę w MTA?
CaDziennie na pewno wyjdzie przynajmniej godzinka. Jak wiem, że mogę siedzieć dłużej, to korzystam i najczęściej przeznaczam ten czas na frakcję.

R: Jaki posiadasz aktualnie majątek na serwerze?
CaSzacuje go, na przynajmniej 3,5 miliona. 

NgOb4X0.gif

R: Dobry wynik jak na 950 godzin. Czy masz jeszcze jakieś cele, do których dążysz? Jeśli tak, to jakie?
CaAktualnie, to zdobycie maksymalnej rangi pracowniczej we frakcji, korzystnego dla oka majątku na serwerze, w przyszłości może coś związanego z administracją, lecz tego jeszcze nie jestem pewny w 100%.

R: Życzymy powodzenia! Kolejna zagwozdka dla Ciebie: dlaczego wybrałaś akurat serwer ProjectRPG?
CaKonkurencyjny znany serwer pokazał mi swoje prawdziwe oblicze, dlatego nie miałem ochoty dalej uczestniczyć w dalszym życiu tamtej społeczności, więc przeniosłem się tutaj. Posiadałem tu konto od czerwca 2020, bo z ciekawości zajrzałem na ProjectRPG za czasów swojego początku, niestety nie dałem mu szansy (a szkoda). Na stałe na serwerze zawitałem dopiero w wakacje 2021 roku.

R: Na ostatni strzał idzie frakcja — jak wspomniałeś, należysz do owej. Opowiesz nam parę słów na jej temat? Jaki posiadasz tam staż oraz rangę?
CaFrakcja zajmuje się przewozem ludzi z punktu A do B, świadczymy również usługi z kategorii przewozów busem oraz w przyszłości helikopterem. Gorąco polecam napisać do nas, przy najbliższej rekrutacji z uwagi, iż panuje prawdziwa, rodzinna atmosfera, zarząd dopina każdy frakcyjny projekt do najlepszego poziomu,a przez co my możemy świadczyć dla Państwa jeszcze lepsze usługi. Co do mojej osoby, we frakcji jestem od bodajże połowy listopada, aktualnie posiadam rangę Przewoźnika, także jestem w sumie w połowie rang do zdobycia dla pracowników, zawsze się staram dawać z siebie 100%, świadczyć szybki i komfortowy przejazd a co najważniejsze pojawiać się często na służbie z uwagi, iż po to przyszedłem do tej frakcji — by każdy obywatel mógł skorzystać z usług naszej frakcji!

G9XfLH1.gif

R: Serdecznie dziękuję za udzielenie wywiadu! Na koniec, masz ochotę kogoś jeszcze pozdrowić?
CaAleż naturalnie! Pozdrawiam cały skład frakcji SATC, a szczególnie Ciebie, dziękuję za możliwość przeprowadzenia wywiadu z tobą! Wesołego nowego roku!

R: Również pozdrawiam, miłego wieczoru oraz szczęśliwego nowego roku!

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie tego wywiadu do końca, mam nadzieje, że się spodobał! Trzymajcie się!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Junior Reporter @siema.
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja:  Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.