Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Konto

Drwal

Rekomendowane odpowiedzi

Kasa niby mi znikła na auto które mi kupił od gracza @Alman za 160k (dał 120k a 40k na raty) auto zwie się windsor dał za nie 160k XD które kosztuje w salonie 120k moim zdaniem jest to rozdanie majątku.

po czym sellnal to auto za 40k XDDD

Całe informacje dostałem od tego gracza @Almani mi grozi na pw że jak nie dam siana to skarge napisze.

Przecież to ty mnie prowokujesz wypisując do mnie że jak ci nie dam 40k to dostane skargę i wypisujesz mi co jedną wiadomość to samo a po drugie o sprawie pewnie zdecyduje RCON co zrobi ja nie zamierzam ci dawać 40k i być stratnym 120k przez jakiegoś kidosa 12 letniego co kradnie konta.

Moim zdaniem wszystkie transakcje związane z tym autem powinny zostać cofnięte bo osoba która włamała się na konto nie miała za dobrych intencji kupując auto za 120k i branie na raty 40k a po 10min sellnąć je za 40k jeżeli to wszystko to prawda a zdaniem @Alman to prawda. Oczekuje na zwrot gotówki i cofniecie tego bana którego dostał gracz na włamie na moim koncie i gdy wszedłem na moje konto od razu ban został też mi przepisany. Auto było warte z 80k więc nie było na 100% warte 160k.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.