Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na Saw

KseroKopiarka

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KseroKopiarka
Nick oskarżonego: Saw
Powód skargi: vdm
Data zdarzenia: 16.12.2020
Dowody: https://imgur.com/a/AnNWUWP
Opis sytuacji: Podczas zbierania drewna gracz najechał na mnie yankee, zadusił mnie. (jesli dal kogoś ten ss nie jest wystarczającym dowodem proszę zerknąć w prawy dolny róg obydwu ssow gdzie widnieje czas ich wykonania)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/AnNWUWP

na nagraniu widać jak jesteś na mojej nodze autem, taki mały kawałek wystarczy żeby gra wykrywała że postać znajduje się pod nim nie przed nim. pomimo to że mnie rozjechałeś, nie zaproponowałeś mi nawet tego że po mnie przyjedziesz. Dopiero po mojej wiadomości z informacją o skardze napisałeś "przepraszam". Zero własnej inicjatywy 

Witam.

Po bardziej wnikliwej analizie doszedłem do wniosku, że oskarżony gracz nie zostanie ukarany, ponieważ przypadkowo na Ciebie najechał i chciał odjechać, lecz było już za późno. Po drugie stał on od Twojej postaci faktycznie daleko, że nawet ja mógłbym się pomylić i wyjść z pojazdu, pomimo, że przygniata on Ciebie.

Mam nadzieję, że ta skarga nauczy Cię @Saw trzymania bezpiecznej odległości od graczy i więcej do takiego czynu nie dojedzie. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.