Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Leszek*nt

hjpr

Rekomendowane odpowiedzi

Login: HyperSonic0
Nick oskarżonego: Leszek*nt
Powód skargi: Totalny brak jakiegokolwiek zainteresowania graczem.
Data zdarzenia: 2022-12-29 23:34:20
Dowody: [2022-12-29 23:39:44] [Output] : ✔ Supporter Leszek*nt odrzucił twoje zgłoszenie!
CDdO2HT.png

Opis sytuacji: Wyciągnąłem auto z przecho, okazuje się, że auto ma rozładowany akumulator, więc z racji iż nie było żadnej osoby z frakcji SARA, a akumulator mam w bagaju to uznałem, że napisze reporta bo śmieszny skrypt na przecho nawet nie pozwala wyjść z auta bo z bomby znika, no niestety trafiłem na niekompetentnego członka ekipy serwerowej, i pomimo mojej prośby, nie otrzymałem pomocy, i musiałem czekać z 15 minut aż ktokolwiek sie na tym przecho pojawi zeby mi przepchał auto. Polecam zainwestować w lepszego członka ekipy serwerowej, bądź w lepszego skryptera od przechowywalni pojazdów. Pozdrawiam.

Hej!

Twój report był prawdopodobnie o treści "wytepasz auto" dlatego też odrzuciłem reporta i napisałem tobie na /pm [2022-12-29 23:39:48] [Output] : >> [113] HyperSonic0: nie tepamy na zyczenie. 

Niedokładnie sformułowałeś treść reporta, następnych reportów z twojej strony nie było, tak samo jak wiadomości na /pm o co Ci dokładnie chodzi.

9 godzin temu, Leszek*nt napisał:

Hej!

Twój report był prawdopodobnie o treści "wytepasz auto" dlatego też odrzuciłem reporta i napisałem tobie na /pm [2022-12-29 23:39:48] [Output] : >> [113] HyperSonic0: nie tepamy na zyczenie. 

Niedokładnie sformułowałeś treść reporta, następnych reportów z twojej strony nie było, tak samo jak wiadomości na /pm o co Ci dokładnie chodzi.

Napisałem wyrażnie, w treści reporta, żeby wytepać auto przed przecho bo nawet akusa z bagaja nie mogę wyjąć, proszę o przytoczenie loga z owego reporta (2022-12-29 23:36:39) przez ARCON, ponieważ niestety nie robie screena każdej wiadomości ktorą wysyłam, a jedyne co jest w logach po mojej stronie, to to, że zgłoszenie zostało wysłane.

4 godziny temu, HyperSonic0 napisał:

Napisałem wyrażnie, w treści reporta, żeby wytepać auto przed przecho bo nawet akusa z bagaja nie mogę wyjąć

Jeśli tak, to dlaczego nie napisałeś ponownie reporta albo nie odpisałeś na pm? Ty wolałeś czekać "15 min" przed przecho, aż ktoś się tam zjawi(Przy 400 graczach w tamtym momencie, jest to dość kuriozalne, że nikt się tam nie zjawił).

Godzinę temu, Leszek*nt napisał:

Jeśli tak, to dlaczego nie napisałeś ponownie reporta albo nie odpisałeś na pm? Ty wolałeś czekać "15 min" przed przecho, aż ktoś się tam zjawi(Przy 400 graczach w tamtym momencie, jest to dość kuriozalne, że nikt się tam nie zjawił).

Pisanie reportów o tej samej treści w większości przypadków kończy się ostrzeżeniem za spam, czego wolałem uniknąć.

2 minuty temu, HyperSonic0 napisał:

Pisanie reportów o tej samej treści w większości przypadków kończy się ostrzeżeniem za spam, czego wolałem uniknąć.

Napisanie 2 reportów to nie jest wywoływanie spamu, ale może nie byłeś tego świadomy. Poza tym dalej pozostawała Ci opcja napisania na /pm. 

Mogłem, ale wyszło inaczej, tak samo jak z twoim wykonywaniem obowiązków administratorskich, mogły być wykonane starannie, ale dałeś z siebie całe 30%, dopiero po rozwiązaniu całej sytuacji dowiedziałem się, że report został nie słusznie odrzucony.

26 minut temu, HyperSonic0 napisał:

jak z twoim wykonywaniem obowiązków administratorskich, mogły być wykonane starannie, ale dałeś z siebie całe 30%

Zawsze działam na 150%. 

38 minut temu, HyperSonic0 napisał:

Mogłem, ale wyszło inaczej

Ja również mogłem przyjąć reporta, ale po przeczytaniu stwierdziłem, że po prostu chcesz wytepać auto, więc postanowiłem odrzucić reporta. To jest moja ostatnia wypowiedź w tym temacie.

10 godzin temu, Leszek*nt napisał:

Zawsze działam na 150%. 

Ja również mogłem przyjąć reporta, ale po przeczytaniu stwierdziłem, że po prostu chcesz wytepać auto, więc postanowiłem odrzucić reporta. To jest moja ostatnia wypowiedź w tym temacie.

Ja raczej też nie zamierzam wypowiadać się w tym temacie w dalszym ciągu, bo powoli robi się lanie wody, czekamy na werdykt ARCON.

2022-12-29 23:34:14    HyperSonic0    HyperSonic0    WhiteTiger*nt    naladujecie akusa??
2022-12-29 23:36:42    HyperSonic0    HyperSonic0    Leszek*nt    to chociaz mi to tepnijcie przed przecho zebym mogl tego akusa wyjac z bagaj

Raport został poprawnie odrzucony. Administracja nie teleportuje pojazdów na życzenie, mogłeś od razu sprecyzować sytuację. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.