Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Leszek*nt

l0g4n64

Rekomendowane odpowiedzi

Login: LoganLejt
Nick oskarżonego: @Leszek*nt
Powód skargi: Nie umiejętne prowadzenie eventu. Zabicie bez powodu
Data zdarzenia: 14:55 
Dowody: image.png.6f34e79c1dbb60316d0d3b59f70ed1a4.png
Opis sytuacji: Uczestniczyłem w evencie zjtp, który organizował. w drguiej rundzie Gracz nie odpowiedzial w wyznaczonym czasie. Więc Odpowiedziałem po odliczaniu administratora, po czym zostałem zabity. Według mnie sytuacja nie powinna mieć miejsca. Pozdrawiam

Hej!

W tamtym momencie odpowiadał gracz o nicku "Magik07", stał on przed drzwiami, a tak jak wspominałem w zasadach eventu; 

Spoiler

[2022-12-29 14:42:32] [Output] : D >> Odpowiada TYLKO osoba stojąca przed drzwiami. 

[2022-12-29 14:42:39] [Output] : D >> jesli odpowie inna to odpada

Odpowiedziałeś stojąc w środku kolejki, nie będąc przed drzwiami, dlatego zabiłem Ciebie. Tyle ode mnie, Pozdrawiam oraz Życzę miłego wieczorku!

Godzinę temu, Leszek*nt napisał:

Hej!

W tamtym momencie odpowiadał gracz o nicku "Magik07", stał on przed drzwiami, a tak jak wspominałem w zasadach eventu; 

Pokaż ukrytą zawartość

[2022-12-29 14:42:32] [Output] : D >> Odpowiada TYLKO osoba stojąca przed drzwiami. 

[2022-12-29 14:42:39] [Output] : D >> jesli odpowie inna to odpada

Odpowiedziałeś stojąc w środku kolejki, nie będąc przed drzwiami, dlatego zabiłem Ciebie. Tyle ode mnie, Pozdrawiam oraz Życzę miłego wieczorku!

Wielokrotnie odpowiadało kilka osób ,,stojąc na środku kolejki" takowych osob nie zabiłes

1 godzinę temu, LoganHyHy napisał:

Wielokrotnie odpowiadało kilka osób ,,stojąc na środku kolejki" takowych osob nie zabiłes

Jest bardzo dużo czynników, na które trzeba zwracać uwagę podczas takiego eventu. Na pewno jest to niedopatrzenie, ale tak jak wspomniałem wcześniej. Podczas takiego eventu muszę patrzeć na to czy ktoś nie podpowiada na /pm, czy ktoś nie wychodzi poza kolejkę, czy ktoś nie przechodzi bez odpowiadania i wiele, wiele innych rzeczy... Więc mogło się tak zdarzyć, że przeoczyłem jedną osobę. To jest moja ostatnia wypowiedź w tym temacie.

57 minut temu, Leszek*nt napisał:

Jest bardzo dużo czynników, na które trzeba zwracać uwagę podczas takiego eventu. Na pewno jest to niedopatrzenie, ale tak jak wspomniałem wcześniej. Podczas takiego eventu muszę patrzeć na to czy ktoś nie podpowiada na /pm, czy ktoś nie wychodzi poza kolejkę, czy ktoś nie przechodzi bez odpowiadania i wiele, wiele innych rzeczy... Więc mogło się tak zdarzyć, że przeoczyłem jedną osobę. To jest moja ostatnia wypowiedź w tym temacie.

Uważasz, że tłumaczenie tym że jest to niedopatrzenie jest odpowiednie? nadal twierdzę że zabicie mnie było nie na miejscu 

Nawet jeśli. odpowiedziałem po wyznaczonym czasie przez ciebie więc nie rozumiem dlaczego mnie zabiłeś...

Odliczanie jest tylko małą informacją do tego, kiedy gracz ma ostatnią szansę odpowiedzi. Nie pisałem o tym, że można dawać odpowiedź po czasie. Ja napisałem, że w ogóle nie można. Jasno można zrozumieć, że nie dajemy odpowiedzi, bo przecież i tak dawałem odpowiedzi na czacie w kolorze niebieskim. 

"Podejście" gracza do odpowiedzi kończy się wtedy, gdy wyświetla się nazwa pojazdu na niebiesko albo gracz kieruje się na pozycje trybun(po poprawnym odgadnięciu nazwy pojazdu). Na przyszłość miej świadomość tego, że stojąc w kolejce w ogóle nie piszemy odpowiedzi na czacie. Tyle ode mnie, jest to ostatnia wypowiedź w tym temacie.

W dniu 31.12.2022 o 20:56, Leszek*nt napisał:

Odliczanie jest tylko małą informacją do tego, kiedy gracz ma ostatnią szansę odpowiedzi. Nie pisałem o tym, że można dawać odpowiedź po czasie. Ja napisałem, że w ogóle nie można. Jasno można zrozumieć, że nie dajemy odpowiedzi, bo przecież i tak dawałem odpowiedzi na czacie w kolorze niebieskim. 

"Podejście" gracza do odpowiedzi kończy się wtedy, gdy wyświetla się nazwa pojazdu na niebiesko albo gracz kieruje się na pozycje trybun(po poprawnym odgadnięciu nazwy pojazdu). Na przyszłość miej świadomość tego, że stojąc w kolejce w ogóle nie piszemy odpowiedzi na czacie. Tyle ode mnie, jest to ostatnia wypowiedź w tym temacie.

W sumie masz racje, popełniłem błąd. Do zamknięcia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.