Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zegnam was ogolem

EndriuK

Rekomendowane odpowiedzi

@Sergiuszek<3 Ty mój geju ❤️ 

@DonKretto krecik, zostaniesz sam 😞 

@Kulek Jedz i rośnij przyjacielu, aby tam cie @Livia nie zagłodziła 

@zer0stresuu Kiedyś coś odwalimy 🙂 

@NEONEK Kariery na YT, tylko nie simpuj do Apulix szto pokemon ❤️ 

@major_69 Nie kupuj , już tej gotówki młody 😄 

@burmistrzhehe Dobrych Handli for you 😄 

@ichiiiimanek Trzymajcie sie tam razem, oddzieleni ale pamięć będzie ❤️ 

@Oboziakk Ty to jesteś szef , co tu mówić 

@Patryk337 Opanuj te emocje na chat premium 😄 

@OSTRYYY Git człowiek 

@Testosteron Jeden z nielicznych którego lubiłem w Administracji oraz jego kompana @Kamdro Kary od niego to była czysta przyjemność 🙂 

@Maro86 Pokłóceni , ale nie był bym sobą, jak bym nie wspomniał o tobie, 1 kroki były z tobą , ostatnie niestety coś się zepsuło 😞 

@Kosiarczyk Szanuje za robote, jaką wkładałeś w org u magixa , trzymaj sie ❤️ 

@hezus Rudyyyyyyy sie nie dostał 😄 

@IceV A ty , to jesteś zguba ludzkości już 😄 

@Tubas Chciałbym zobaczyć, chociaż raz, jak darujesz komuś kare, moje marzenie 😄 

@x-x-x-Arek-x-x-x Też jestes git, zarabiaj te $$$ 😄 

@Karollo Lecisz tam z tematem 😄 

@BombertTV Mam nadzieje ze dostaniesz ub 😄 

@Judasz. Przepraszamy za Hermesa , zyjesz ? 

@xPawel69 Dobry egzamin był kręcony na Sara ❤️ 

@MAKA Grubhinio przestan przesladować  wspanialego admina @WhiteTiger*nt on dobry cej 😄 

..... wiesz 

..... wiesz 

..... wiesz 

Tam na tym dm , nie pozdzierajcie sobie palców przez Patorka, czy innych bo kto będzie strzełał wtedy 😄 

Dziwnie tak, pisać to moimi palcami, ale czas dorosnąć, każdemu na serwerze , życze samych sukcesów itp, itd. Ci którzy poczuli sie zle obecnościa mną na serwerze, czy też zachowaniem Przepraszam  siema 😄 

Wielu nie oznaczyłem, trzymajcie się i cieszcie się z gry , niestety mi po tylu latach gry w mta odechciewa się 🙂

Pozdrawiam Administracje, lekko podymienie było niejednokrotnie , ale nie miejscie tego za złe 🙂

Prawie 2k godzin z wami wariaty, piękna przygoda 😥

2 godziny temu, EndriuK napisał:

@Sergiuszek<3 Ty mój geju ❤️ 

@DonKretto krecik, zostaniesz sam 😞 

@Kulek Jedz i rośnij przyjacielu, aby tam cie @Livia nie zagłodziła 

@zer0stresuu Kiedyś coś odwalimy 🙂 

@NEONEK Kariery na YT, tylko nie simpuj do Apulix szto pokemon ❤️ 

@major_69 Nie kupuj , już tej gotówki młody 😄 

@burmistrzhehe Dobrych Handli for you 😄 

@ichiiiimanek Trzymajcie sie tam razem, oddzieleni ale pamięć będzie ❤️ 

@Oboziakk Ty to jesteś szef , co tu mówić 

@Patryk337 Opanuj te emocje na chat premium 😄 

@OSTRYYY Git człowiek 

@Testosteron Jeden z nielicznych którego lubiłem w Administracji oraz jego kompana @Kamdro Kary od niego to była czysta przyjemność 🙂 

@Maro86 Pokłóceni , ale nie był bym sobą, jak bym nie wspomniał o tobie, 1 kroki były z tobą , ostatnie niestety coś się zepsuło 😞 

@Kosiarczyk Szanuje za robote, jaką wkładałeś w org u magixa , trzymaj sie ❤️ 

@hezus Rudyyyyyyy sie nie dostał 😄 

@IceV A ty , to jesteś zguba ludzkości już 😄 

@Tubas Chciałbym zobaczyć, chociaż raz, jak darujesz komuś kare, moje marzenie 😄 

@x-x-x-Arek-x-x-x Też jestes git, zarabiaj te $$$ 😄 

@Karollo Lecisz tam z tematem 😄 

@BombertTV Mam nadzieje ze dostaniesz ub 😄 

@Judasz. Przepraszamy za Hermesa , zyjesz ? 

@xPawel69 Dobry egzamin był kręcony na Sara ❤️ 

@MAKA Grubhinio przestan przesladować  wspanialego admina @WhiteTiger*nt on dobry cej 😄 

..... wiesz 

..... wiesz 

..... wiesz 

Tam na tym dm , nie pozdzierajcie sobie palców przez Patorka, czy innych bo kto będzie strzełał wtedy 😄 

Dziwnie tak, pisać to moimi palcami, ale czas dorosnąć, każdemu na serwerze , życze samych sukcesów itp, itd. Ci którzy poczuli sie zle obecnościa mną na serwerze, czy też zachowaniem Przepraszam  siema 😄 

Wielu nie oznaczyłem, trzymajcie się i cieszcie się z gry , niestety mi po tylu latach gry w mta odechciewa się 🙂

Pozdrawiam Administracje, lekko podymienie było niejednokrotnie , ale nie miejscie tego za złe 🙂

Prawie 2k godzin z wami wariaty, piękna przygoda 😥

czemu wy mnie zostawiacie samego z sergiuszkiem 😞 kc

Wiele pięknych wspólnych chwil razem w mta i poza nim. Łezka się w oku kręci, jednakże nasz kontakt się nie skończył więc cię jeszcze kiedyś tutaj przyprowadzę i coś poodwalamy 🙂. Obiecuje że twój Bullet będzie miał honorowe miejsce na mojej działce od dziś i będzie służył jako twój pomnik. Kocham cię przyjacielu i do zobaczenie na discordzie. 

Pozdrawiam. 

❤️❤️❤️ ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.