Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TurboWojtek- oskarżony przez ErykoBanderas

F1_ERYKO

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na [Nick oskarżonego pracownika] - oskarżony przez [Twój nick]

Nick pracownika:TurboWojtek
Data zdarzenia: 28:12:2022 
Opis zdarzenia: Mój samochód stał zaparkowany na parkingu przy kosiarkach ls i został zabrany  do pp z powodem | Pojazd źle zaparkowany | jakim cudem on był źle zaparkowany ja sie pyta [ss] specjalnie robie ss na takie sytuacje .
Dowody: na dole 

turbo .png

mta-screen_2022-12-28_17-09-35.png

Witam skarga jest na mnie to z przyjemnością się wypowiem nie wiem dlaczego piszesz skargę jeżeli źle zaparkowałeś auto to nie jest nasza wina że masz włączony śnieg i nie wiesz gdzie się parkuje auta dam ci radę na przyszłość jak masz tak parkować to wyłącz sobie śnieg i zobacz gdzie jest dokładnie parking a jak nie chcesz żeby ci ktoś auto zabierał to wyłącz sobie śnieg i po problemie a nie płaczesz o to że ktoś ci auto zabrał 

mta-screen_2022-12-28_17-11-06.png

Albo ja jestem ślepy albo naprawdę nie wiesz co piszesz mordo więc się zastanów na przyszłość gdzie parkujesz 

Bo ja tu nie widzę wyznaczonych lini do parkowania 

14 godzin temu, TurboWojtek napisał:

Witam skarga jest na mnie to z przyjemnością się wypowiem nie wiem dlaczego piszesz skargę jeżeli źle zaparkowałeś auto to nie jest nasza wina że masz włączony śnieg i nie wiesz gdzie się parkuje auta dam ci radę na przyszłość jak masz tak parkować to wyłącz sobie śnieg i zobacz gdzie jest dokładnie parking a jak nie chcesz żeby ci ktoś auto zabierał to wyłącz sobie śnieg i po problemie a nie płaczesz o to że ktoś ci auto zabrał 

mta-screen_2022-12-28_17-11-06.png

Albo ja jestem ślepy albo naprawdę nie wiesz co piszesz mordo więc się zastanów na przyszłość gdzie parkujesz 

Bo ja tu nie widzę wyznaczonych lini do parkowania 

Mam specjalnie off śnieg żeby zaparkować ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.