Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na janusz4

tomek55

Rekomendowane odpowiedzi

UID :1655

Login: pieter

Nick oskarżonego: janusz4

Powód skargi: dałem graczowi kase nie odaje

Data zdarzenia: 28.12.2022

Dowody: poinformowałem gracza na forum

Opis sytuacji:  dałem graczowi kwote 12k i nie odaje do dziś

Dowód na poinformowanie gracza o skardze  poinformowałem gracza o skardze na forum prosze mi uwierzyć

Jedyny przelew między oskarżonym i oskarżającym na zbliżoną kwote to przelew z 16.12.2022 18:18 na kwote 11,2k. Dodatkowo brakuje jakiejkolwiek jasnej umowy na czacie lokalnym lub prywatnym. Jedyne co widnieje to taka wiadomość z godziny 17:51 którą wysłał oskarżony do oskarżającego: "dał byś 12k bym ci póżniej spłacił na raty"

Nie ma tutaj między wami żadnej umowy, której składniki opisane są w regulaminie serwera (pkt 7 regulaminu dot. m.in rat i pożyczek), sam w powodzie twierdzisz że to darowizna: "Opis sytuacji:  dałem graczowi kwote 12k i nie odaje do dziś", daty, kwota itp. rzeczy w ogole się nie zgadzają. Nic w tej sytuacji nie jesteśmy w stanie zrobić, następnym razem należy spisać odpowiednią umowe według zasad opisanych w regulaminie serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.