Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nękanie, pozbawienie pieniędzy, głupota

iras17

Rekomendowane odpowiedzi

Gracz tubas bez wyżej wymienionego powodu zbanowal mnie na serwerze, ponieważ wstawiłem się za dziewczyna nie letnia do której były wypisywane wiadomości typu, gdzie mieszkasz, z jakiego jesteś województwa, ruchasz się ? Wyrzucił mnie podczas pracy straciłem2.2k z nie sprzedanych 10tys litrów na szambiarce w dodatku nie skończyłem przez to zadania dziennego, odnosił się nie stosownie i bardzo arogancko, nie postawił się w mojej sytuacji, tylko bez zastanowienia wyrzucił i zbanowal. Dobierajcie na administracje osoby które skończyły chociaż 16 lat a nie jakieś kidy 10/12 letnie bez perspektyw rozwoju, tobie tubas szczerze pluje na pysk i mam nadzieje ze przejrza twoje poczynania i wypierdziela cię z administracji. Ponieważ się do tego nie nadajesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.