Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Czerwonyx45

Exy.cj

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8435
Login: Exy
Nick oskarżonego: Czerwonyx45
Powód skargi: Porzucenie rozwalonego pojazdu i nie oddanie pieniedzy bedac na serwerze
Data zdarzenia: dzis
Dowody: https://imgur.com/a/RqDHmtm
Opis sytuacji: no typ rozwalil fure i nie chce hajsu oddac
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a2uU37f

Po pierwsze mój prawidłowy nick to CzerwonyX45    X jest z dużej 

Po Drugie pisałeś mi na czacie org ze dajesz mi 10 minut na naprawie i po jakiś 5 minutach  jechałem je naprawić i nagle przez Niksona.cj zostałem usunięty z org więc dałeś mi 10 minut na naprawę po 5 minutach napisałeś że mam jeszcze 5 minut i po tym zostałem usunięty z org więc gdzie jest sens? 

Po trzecie Nie chciałem ci oddać pieniędzy po tym bo nie wiedziałem czy mnie nie oszukasz z kwotą jaka tam wyszła za naprawę tego auta

Po czwarte zachowujesz się jak byś miał okres i kłócisz się o kilka groszy oddam ci ten szmal i mam nadzieje że odczepisz się 

To by było na tyle nie pozdrawiam cię Exy! 

10 minut temu, CzerwonyX45 napisał:

Po pierwsze mój prawidłowy nick to CzerwonyX45    X jest z dużej 

Po Drugie pisałeś mi na czacie org ze dajesz mi 10 minut na naprawie i po jakiś 5 minutach  jechałem je naprawić i nagle przez Niksona.cj zostałem usunięty z org więc dałeś mi 10 minut na naprawę po 5 minutach napisałeś że mam jeszcze 5 minut i po tym zostałem usunięty z org więc gdzie jest sens? 

Po trzecie Nie chciałem ci oddać pieniędzy po tym bo nie wiedziałem czy mnie nie oszukasz z kwotą jaka tam wyszła za naprawę tego auta

Po czwarte zachowujesz się jak byś miał okres i kłócisz się o kilka groszy oddam ci ten szmal i mam nadzieje że odczepisz się 

To by było na tyle nie pozdrawiam cię Exy! 

Nie obchodzą mnie twoje farmazony 

Przelew bankiem uid 8435

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.