Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Mariuszek.

strusmeksykanski

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Fallenn
Nick oskarżonego: @.Mariuszek.
Powód skargi: Brak powodu do wyciszenia.
Data zdarzenia: 26.12.22
Dowody: ⓘ Zostałeś wyciszony na 6 godzin przez .Mariuszek. z powodem: Prowokacje
Opis sytuacji: 
Prowadziłem normalną konwersację na czacie /g, chciałbym się dowiedzieć za co zostałem ukarany, ponieważ nie czuję się winny i uważam że przesadziłeś nadając mi tą karę.

Witam serdecznie,
przyjąłem reporta na Ciebie, który dotyczył prowokowania na chacie globalnym. Na samym początku spojrzałem na twoją listę kar, zauważyłem liczne ostrzeżenie oraz muty dotyczące prowokacji. Następnie przejrzałem twoje wiadomości na chacie globalnym, stwierdziłem że ukarzę Ciebie ostrzeżeniem, lecz zauważyłem że godzinę wcześniej otrzymałeś ostrzeżenie dotyczącego prowokacji na /g, więc wywnioskowałem że ukarzę Cię karą wyciszenia. Dowody dotyczące muta podeślę ARCON.
Na przyszłość polecam najpierw napisać apelacje bądź wiadomość prywatną na forum, gdzie wytłumaczyłbym moje działania, a dopiero potem pisać skargę.

Nadal po twoich wyjaśnieniach nie czuje się zupełnie winny, jedyne co później pisałem to, to aby bialyja kupił mi motocykl do jeżdżenia na komende xD, potem co pisałem do niksona to jedynie coś o aucie 'r34' więc może podzielisz się też tutaj czym kogoś prowokowałem? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.