Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza Wejperson 

Matixs

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Matixs
Nick oskarżonego Wejperson 
Powód BK kierowane wobec administracji a nic takiego nie miało miejsca 
skargi Data 25.12.2022. 16:30
zdarzenia Dowody: Nie mam bo dał mi muta a w kosoli konwersacji naszej już nie było 😕
Opis sytuacji: To tak wiozłem nowego gracza sadlerem z magazynu na  gjełde sf  i  ja jechałem swoim pasem a jakiś gracz perenialem jechał moim i w niego wjechałem bo jechał nie swoim pasem a ja nawet hamował i to ja powiniłem do niego  pisać o kase na naprawę swojego pojazdu ale dałem sobie z tym spokój  dowiozłem gracza na miejsce  wyjechałem z gjeldy san fiero i tepnoł się Wejperson  i napisał mi że mam tamtemu graczowi dac kase bo to moja wina  a jak
nie to zabawi się w swoje zabway czyli prawko ja nie nagrywałem wiec już dałem  kase tamtemu graczowi i  pisałem jeszcze Wejperson  że to wina pereniala a on na to Wejperson   napisał mi że tamten gracz  wyjechał z parkingu  lecz gdy już ja  jechał moim pasem i nic na ten temat nie wiem bo ja jechał był na moim pasie . Jeśli  było to tak że ten gracz wyjeżdżał z parkingu powinien on mi  ustąpic pierwszeństwa jak bym nagrywał to widać było by że jedzie moim pasem po tej z nim rozmowie z Wejperson  jadąc  c na prace drwal dostałem muta że kierowałem BK w stronę administracji  a nic nie kierowałem  chciałem zrobić ss naszej konwersacji jak było ale już nie było pod F8 tego dostałem muta na 4D za nic . 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  został poinformowany 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.