Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na siema.

Lepross

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6255
Login: Lepross
Nick oskarżonego: siema.
Powód skargi:  oszustwo w wymianie
Data zdarzenia: 22-12-2022 21:00
Dowody: logi czatu pm wystawienia pojazdow ktore macie.  oraz może jak macie lokalizacje graczy
Opis sytuacji: gracz o nicku siema napisał czy jestem na gieldzie napisalem ze tak ale bylem na innej wiec podjechalem gracz napisal czy chce manane która stała wystawiona  manana id 14970 a dostałem  20442 manane 20442 byla ukryta na gieldzie i nie dalo sie jej znalesc bo wymianie trawila na przecho a manane ktora mialem dostac odjechala. gracz dokladnie chce mi dac do zrozumienia ze zostalem oszukany i nie chce sie odmienic. gracz na poczatku faktycznie (chociaż na pewno nie wiem bo wysłal mi tylko loga) napisał czy chce manane pb fele ale gdy podjechalem pokazał manane 14970 podszedł do niej i napisał ze ta. co sugerowało ze chce dac manane 14970 a dał 20442. nawet nic nie pisałem na temat 20442 nie napisalem czy chce nic nie napisałem na temat tej manany. tylko i wyłacznie była rozmowa o 14970 której powtarzam stał i pisał że ta. chyba proste ze nie dał bym bucanera max silnik warta okolo 50k za manane co kosztuje 6k 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

mta-screen_2022-12-22_21-05-11.png

[2022-12-22 20:58:02] [Output] : (315) siema.: Wymiana?
[2022-12-22 20:58:05] [Output] : (23) Lepross: za  
[2022-12-22 20:58:10] [Output] : (315) siema.: manane 2.1pb fela

Manana trafiła na przecho po zakupie, bo zajmowała nie potrzebnie miejsce na giełdzie (gdzie już nie było), a ty odjechałeś innym pojazdem. Jasno i klarownie napisałem Ci, co proponuję, tak? Tyle.

log który dałes nic nie kieruje bo ty tylko napisałes o jakies mananie nie napisalem wgl czy chce czy co podjechałem i stałes przy mananie id 14970 które napisałeś ta. a logiczne jest to ze kazdy mnie zna i nigdy w życiu nie dał bym bucka wartego okolo 50k za manane warte 6k

13 minut temu, Lepross napisał:

log który dałes nic nie kieruje bo ty tylko napisałes o jakies mananie nie napisalem wgl czy chce czy co podjechałem i stałes przy mananie id 14970 które napisałeś ta. a logiczne jest to ze kazdy mnie zna i nigdy w życiu nie dał bym bucka wartego okolo 50k za manane warte 6k

Stałem na giełdzie, nie stałem nawet na żadnej Mananie XD? Swap manany kosztuje 44k, więc nie wiem skąd wzięła Ci się sumka 6k.

stałes obok tej manany a teraz troche cie zszokuje bo obok był gracz który wszystko widział pod nickiem Dymek.exe dokładnie wszystko widział bo pytał sie o huntleya ktorym podjechalem czy sellam ale ja bylem aktualnie zajety wymiany z toba. @Dymek.exe chciał bym byś sie również wypowiedział bo widziałeś jak tam staliśmy. co do faktu jak ta manana wedlug ciebie ma kosztowac 44k jak ona ma tylko felgi. powiedz z kogo chcesz zrobić debila. 

6 godzin temu, Dymek.exe napisał:

A wiec tak,podjechałem do gracza czarnym sultanem(oskarżony jak i Leproos na pewno to doskonale widzieli bo stanąłem centralnie koło nich,pytałem Leproosa czy chce sprzedać huntleya,zauważyłem ze pisze z graczem siema o wymianie za manane,i faktycznie stali przy mananie która miała lampki(nie pamietam jakiego dokładnie koloru ale wiem ze na pewno miała,bo tez na nią patrzyłem )gracz Lepross pisał tam z siema a ja odjechałem zaparkować samochod.z mojej strony to tyle jeżeli chodzi o wypowiedz 

Nie chcę mi się dalej odpowiadać na te skargę. Gracz teraz wziął kolegę i napisał do niego, żeby się wypowiedział i obciążył mnie pomówieniami. Podkreślam ostatni raz: nie stałem przy żadnej Manane. 

11 godzin temu, siema. napisał:

[2022-12-22 20:58:02] [Output] : (315) siema.: Wymiana?
[2022-12-22 20:58:05] [Output] : (23) Lepross: za  
[2022-12-22 20:58:10] [Output] : (315) siema.: manane 2.1pb fela

Manana trafiła na przecho po zakupie, bo zajmowała nie potrzebnie miejsce na giełdzie (gdzie już nie było), a ty odjechałeś innym pojazdem. Jasno i klarownie napisałem Ci, co proponuję, tak? Tyle.

11 minut temu, Lepross napisał:

Nie znam tego gracza pod żadnym względem. Był wtedy tylko obok mnie a wiem to z tego bo pisał o huntleya i zapamiętałem nick. Nie chcę ci się opowiadać bo za pewne nie wiesz co masz odpisać. 

Opowiadać mogę, ale nie mam zamiaru odpowiadać. Czytanie ze zrozumieniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.