Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na nwm12

volt2k3.wfb

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 11055
Login: volt2k3
Nick oskarżonego: @nwm12
Powód skargi: Działanie na szkode organizacji, rozwalenie + porzucenie pojazdów a następnie bez zadnego zawiadomienia zmiana organizacji.
Data zdarzenia: 21 12 22
Dowody: screeny
Opis sytuacji: 

Witam, gracz @nwm12 był członkiem naszej organizacji, dzis zwodował sultana, oraz robil poscig flashem, a następnie nie wiadomo kiedy po prostu bez słowa odszedł od naszej organizacji i dołączył do innej bez wyciągnięcia, zatankowania, naprawienia oraz odstawienia pojazdów xD

Zgodnie z naszym taryfikatorem gracz jest mi dłużny 5787$, za porzucenie rozwalonych i niezatankowanych pojazdów + do flasha musialem uzyć naprawke (którą musialem lecieć kupić)
Pisałem mu jak był w grze ale nie odpisywał, więc chciałbym żeby mi spłacił te pieniędze lub w innym przypadku został ukarany za takie zachowanie bo jestem stratny przez niego dużo kasiory d-_-b

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: oznacznie na forum + na pm dostal wiadomosc o skardze  + dc 

Screenshot_27.png

Screenshot_28.png

Screenshot_29.png

Screenshot_30.png

Screenshot_31.png

Screenshot_32.png

Screenshot_33.png

pp.png

ppflash.png

4 godziny temu, volt2k3 napisał:

UID: 11055
Login: volt2k3
Nick oskarżonego: @nwm12
Powód skargi: Działanie na szkode organizacji, rozwalenie + porzucenie pojazdów a następnie bez zadnego zawiadomienia zmiana organizacji.
Data zdarzenia: 21 12 22
Dowody: screeny
Opis sytuacji: 

Witam, gracz @nwm12 był członkiem naszej organizacji, dzis zwodował sultana, oraz robil poscig flashem, a następnie nie wiadomo kiedy po prostu bez słowa odszedł od naszej organizacji i dołączył do innej bez wyciągnięcia, zatankowania, naprawienia oraz odstawienia pojazdów xD

Zgodnie z naszym taryfikatorem gracz jest mi dłużny 5787$, za porzucenie rozwalonych i niezatankowanych pojazdów + do flasha musialem uzyć naprawke (którą musialem lecieć kupić)
Pisałem mu jak był w grze ale nie odpisywał, więc chciałbym żeby mi spłacił te pieniędze lub w innym przypadku został ukarany za takie zachowanie bo jestem stratny przez niego dużo kasiory d-_-b

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: oznacznie na forum + na pm dostal wiadomosc o skardze  + dc 

Screenshot_27.png

Screenshot_28.png

Screenshot_29.png

Screenshot_30.png

Screenshot_31.png

Screenshot_32.png

Screenshot_33.png

pp.png

ppflash.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.