Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z supporterem - CzajKA

Baleron

Rekomendowane odpowiedzi

lGMh2F9.pngnaTqDnE.png

Witajcie, drodzy gracze, ja jestem @Baleron z redakcji Prasowej Project News. Do dzisiejszego wywiadu zaprosiłem nowego członka ekipy administracyjnej, szkoleniowca frakcji SARA, kolegę z redakcji oraz super człowieka - poznajcie @CzajKA. Zapraszam do czytania.
Gzqqb1L.png

R: @Baleron | Cz: @CzajKA

R: Cześć, z tej strony Trainee Baleron z redakcji Prasowej Project News, mogę zadać ci kilka pytań?
Cz: Tak, bardzo chętnie na nie odpowiem.

R: Super, więc może na samym początku opowiedz nam coś o sobie.
Cz: Mam na imię Patryk i mam 21 lat, pochodzę z Małopolski oraz interesuję się motoryzacją, oraz sportem.

R: W takim razie, jak trafiłeś na serwer Project RPG i jak wyglądały twoje początki.
Cz: Moją przygodę na serwerze rozpocząłem dnia 27 października 2020 roku, czyli ponad 2 lata temu. Wraz z moim przyjacielem kiedyś szukaliśmy nowej gry i uznaliśmy, że damy szansę MTA i wejdziemy na serwer, zobaczymy, jak się gra, bardzo nam się spodobało i gramy aż do dziś. Moje początki wyglądały tak, że na początku serwera zarabiałem na swoje pierwsze autko, jak większość osób, po czym napisałem swoje 1 podanie do frakcji SATC, w której spędziłem krótki czas oraz do organizacji The Always bardzo dobrze wspominam ten okres.

R: Wiem że, od dłuższego czasu jesteś we frakcji SARA, jakie są twoje obowiązki i dlaczego akurat ta frakcja?
Cz: Ponieważ uwielbiam pomagać graczom na drogach San Andreas, od zawsze jakoś podobała mi się ta frakcja, dołączyłem tu razem z przyjaciółmi. Do moich obowiązków należą; szkolenie oraz pilnowanie nowych adeptów w SARA czy też pracowników pełnoprawnych pomaganie im, oraz rozwiązywanie niektórych problemów. Jestem również Egzaminatorem, który sprawdza wiedzę naszych przyszłych pracowników.

R: Posiadasz dosyć dużo przegranych godzin, co do tej pory udało ci się osiągnąć na serwerze?
Cz: Posiadam majątek coś około 5kk między innymi unikatowy pojazd, jakim jest Hotknife z wydarzenia Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy z 30 finału. Wysoką rangą we frakcji SARA, jaką jest Inspektor oraz rangi poboczne tzn. Szkoleniowiec, oraz Egzaminator i ostatnimi czasy posadę w administracji serwera.

R: Od niedawna jesteś supportem, co cię skłoniło do napisania podania i jaka była twoja reakcja, gdy zobaczyłeś swój nick na liście wyników?
Cz: Zawsze chętnie chciałem pomagać graczom na serwerze, mam spore doświadczenie o serwerze posiadam ponad 3000 godzin oraz gram już od 2 lat. Gdy zobaczyłem siebie na liście wyników, byłem bardzo szczęśliwy, ponieważ od dawna próbowałem się dostać do ekipy serwera, poznać nowych ludzi móc dalej się rozwijać.

R: Skąd się wziął pomysł na taki nick?
Cz: Pomysł na nick wziął się z tego, że społeczność serwera uważała mnie kiedyś za dość wybuchową osobę, ale tak naprawdę jestem fajnym miłym gościem z poczuciem humoru.

R: Dosyć ciekawa historia,  jest jakaś praca, która najbardziej ci się podoba na Project RPG?
Cz: Kosiarki bardzo chętnie tam pracuję.

R: Rozumiem, a co chciałbyś, aby było wprowadzone na serwer, masz jakieś pomysły?
Cz: Na ten moment na pewno przydałaby się nowa praca, ale zobaczymy, co czas przyniesie.

R: Jakie są twoje aktualne cele związane serwerem?
Cz: Dalej rozwijać swoją osobę czy to we frakcji, jak i w administracji serwera.

R: Dostałeś się również do biznesu Project News, co skłoniło Cię do napisania podania i jakie są twoje wrażenia na temat biznesu?
Cz: Zawsze ciekawił mnie ten biznes, wydawał się dość świetny dla mnie, ponieważ bardzo się tym interesowałem kiedyś i teraz dostałem swoją szansę.
iE4CQrS.png

R: Jak wiemy, jesteś w administracji, frakcji i biznesie jednocześnie. Wiąże się z tym dużo obowiązków, do których potrzebny jest czas, jak sobie radzisz z wyrabianiem normy?
Cz: Jest ciężko czasami, ponieważ muszę sobie niektóre sprawy przełożyć na 2 plan oraz rozplanować tak czas w tygodniu, żeby nie kolidowało mi to z pracą i aby móc się z tym wszystkim wyrobić, lecz daję radę.

R: Będziemy się zbliżali do końca wywiadu. Chciałbyś może kogoś pozdrowić?
Cz: Tak, Pozdrawiam wszystkich z frakcji SARA oraz administracji serwera również ciebie Baleron i osoby, które będą czytać ten post. Dziękuję, ode mnie to już wszystko, życzę miłego dnia!XGwBbve.png
Dziękuję wam wszystkim za przeczytanie mojego wywiadu. Cieszę się, że CzajKA znalazł parę chwil na udzielenie wywiadu i jestem mu bardzo wdzięczny. Życzę mu, jak i wam na te nadchodzące święta, dużo zdrówka, rodzinnej atmosfery, wielu prezentów oraz szczęśliwego nowego roku. Wesołych Świąt!!!MfcHNDK.png

Dla Redakcji Prasowej Project News 
Autor: 
Trainee
 @Baleron
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl.Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.