Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga : Skarga na <MasnyBratan>

Pronciszek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <igorekkk
Nick oskarżonego: <MasnyBratan
Powód skargi: <dostalem prawko na 7 dni za ciągle odwalanie  oraz muta za powiedzenie jestes chory 
Data zdarzenia: <18.12.2022
Dowody: <image.png.bc76d7dea3fda18d4a5f2bdc8d100ca0.png
Opis sytuacji: <zrobilem vdm na policjancie i dostalem prawko na 7 dni za vdm na policjancie oraz powiedzial mi ze bral pod uwage moje poprzednie kary gdzie mialem prawko na 1 dzien a muta za powiedzenie do niego jestes chory nie jest to nic obrazliwego po 2 nie odwalalem jakos bardzo walnolem w 2 samochody i wyrygulowalem naleznosci więc nie wiem dlaczego prawko za odwalanie prosze o wyciągięcie z tej sprawy konsekwęcij pozdrawiam Cielak 🙂

Witam z tej strony Supporter MasnyBratan
Był na ciebie report którego przyjąłem następnie widziałem sytuację kiedy specjalnie driftem wjechałeś w kogoś żeby do staranować. Po czym stanąłeś pojazdem na środku ulicy i kazałeś komuś płacić. Następnie zobaczyłeś radiowóz który chciałeś przepchnąć lecz kiedy zobaczyłeś że stoi on z zaciągniętym ręcznym pojechałeś do funkcjonariusza który przeprowadzał zatrzymanie i VDM'owałeś go przez dobre 5-10 sek po czym jeszcze go zwyzywałeś. Przechodząc dalej specjalnie staranowałeś gracza powiedziałeś mu że jak da wam naprawkę to dopiero mu zapłacisz, oczywiście znów kogoś zwyzywałeś kiedy gracz nie dał ci naprawki. Kara jest karą skalowaną przez twoje poprzednie ostrzeżenia/kary na prawo jazdy z nawet samego grudnia których jest od groma. Mute na VC nie dostałeś za to że powiedziałeś że jestem chory tylko za zwyzywanie funkcjonariusza SAPD oraz gracza którego staranowałeś. Cała akcja jest nagrana.

Z mojej strony to wszystko czekam na werdykt ARCON.

21 godzin temu, Dr.Cielak napisał:

"zrobilem vdm na policjancie"
"po 2 nie odwalalem jakos bardzo walnolem w 2 samochody"

Nic dodać nic ująć sam przyznajesz się do winy i dziwisz się że dostałeś kare odnosząc się jeszcze że podobno miałeś jedno prawko. Gdzie w samym grudniu oprócz mojej kary otrzymałeś dwie kary na zabranie prawa jazdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.