Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na supportera

p0denn

Rekomendowane odpowiedzi

Login: PogowyYFL
Nick oskarżonego: Leszek*nt
Powód skargi:  Zbyt dluga kara/ Nieszluszna 
Data zdarzenia: 2022-12-18
Dowody: Logi w grze 

Opis sytuacji: Otrzymalem kare na zbyt dlugi czas poniewaz chcialem sie dogadac z graczem a gracz zmontowal tak film ze nie bylo widac co mowilem ani co pisalem do niego  supporter uznal ze staranowalem gracza i otrzymalem prawojazdy na 3dni to juz napisalem w apelacjach ale to mniejsza sadze ze supporter sie lekko poczul na randze mowilem tez do niego w grze jak zabieral mi prawojazdy dlaczego to nic mi nie odpowiedzial ani nie odpisal pytalem sie o linka dotyczaczego mojego rzekomego taranowania  Mysle ze supporter zostanie ukarany badz powie mi dlaczego tak sie zachowal z powaga mecanas ; P00DEN 

2 godziny temu, P00DEN napisał:

Otrzymalem kare na zbyt dlugi czas

Po przeanalizowaniu twoich wcześniejszych kar, stwierdziłem, iż 3 dni będą jak najbardziej adekwatne do otrzymanej przez ciebie kary.

a gracz zmontowal tak film ze nie bylo widac co mowilem ani co pisalem

Otrzymałem dowód w postaci klipa, i na nim ewidentnie z premedytacją staranowałeś gracza stojącego na poboczu.

pytalem sie o linka dotyczaczego mojego rzekomego taranowania

Nie mam obowiązku przedstawiać ci takiego nagrania.

Jest śnieg jechałem pojazdem za 5k$ myślisz że mogę wychamować w śniegu +do tego jechałem uratować kumpla supporterku  z pierwszej łapanki A co do moich wcześniejszych kar zobacz kiedy była ostatnia wszystko tam trybi chłopie dostałem 1D prawka za staranowanie SAPD A ty mi dajesz za psa co uciekał 15Żeby nie zapłacić A Potem się wylac na forum jezcze raz myślę że kara powinna być skrócona danke schön pozdro od Niemca 

13 godzin temu, P00DEN napisał:

Jest śnieg jechałem pojazdem za 5k$ myślisz że mogę wychamować w śniegu

Tak jak już pisałem wyżej. Specjalnie z premedytacją zjechałeś na chodnik i staranowałeś gracza, więc proszę nie wciskaj kitu, że nie mogłeś wyhamować.

Nie mam nic więcej do dodania. To moja ostatnia wypowiedź.

2 godziny temu, Leszek*nt napisał:

Tak jak już pisałem wyżej. Specjalnie z premedytacją zjechałeś na chodnik i staranowałeś gracza, więc proszę nie wciskaj kitu, że nie mogłeś wyhamować. 

Moglbym zobaczyc dowod w tej sprawie czy tez dane utajnione? Poniewaz cos mi sie wydaje ze pan kreci panie leszku pobocze to znaczy obok wody ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.