Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Bartek9182

jabloneq

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 59063
Login: jabloneq
Nick oskarżonego: Bartek9182
Powód skargi: znisczenie auta i ignorowanie mnie
Data zdarzenia: 18.12.2022 19:10
Dowody: 

Opis sytuacji: jechałem w rozmowie z kolegą, wtedy zobaczyłem że ktoś za mną jeździ i @Bartek9182uderzył w moje auto i odjechał, po tym nie odzywał się do mnie przez  40 minut, a gdy się odezwał powiedział że go naciągam o kase. nie mam więcej do powiedzenia z wyjątkiem tego że pozdrawiam @AirRunawayyy.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.2006d426faa96f43630963d1da6aa98a.png

1 minutę temu, Bartek9182 napisał:

Podsumowując administracja i tak tego nie rozpatrzy bo jest zły tytuł, na moim nagraniu wszystko widać jak wpadasz w poślizg i we mnie wjeżdżasz, twój kolega dostanie pewnie jakieś punkty na forum.

na swoim filmik to ty pokazałeś to gdzie i dokładnie kiedy go walnąłeś

tytuł został źle napisany, jeśli administracja tego nie rozpatrzy rozpoczne od nowa i poprawie to dając więcej dowodów 

12 minut temu, Bartek9182 napisał:

Podsumowując administracja i tak tego nie rozpatrzy bo jest zły tytuł, na moim nagraniu wszystko widać jak wpadasz w poślizg i we mnie wjeżdżasz, twój kolega dostanie pewnie jakieś punkty na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.