Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona  Skarga na TurboWojtek - oskarżony przez _Vapid

_Vapid

Rekomendowane odpowiedzi

A więc witam skoro skarga jest na mnie to się wypowiem na ten temat więc tak pojechałem sobie na parking przy kosiarkach i patrze że twój pojazd źle stoi zaparkowany nie równo i poza liniami więc jak najbardziej wziełem ci go na pp kwota nie jest duża więc nie wiem po co jest ta skarga a że jak ci ciężko wyłączyć na chwilę śnieg pod f5 to już nie jest to ani moja wina ani serwera tylko twoja na przyszłość radzę po prostu mieć wyłączony śnieg i stawiać auto równo na lini 

mta-screen_2022-12-16_17-22-52.png

3 godziny temu, _Vapid napisał:

No taa, będę wyłączał śnieg aby popatrzeć czy auto równo stoi xd 

No to po prostu tam nie stawiaj albo nim nie jeździj nie odpowiadamy za to jak ktoś źle stawia po prostu wykonujemy swoją robotę a to nie nasza wina że wy nie umiecie parkować 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.