Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Wejperson

bestia66

Rekomendowane odpowiedzi

4VXSVz3.png

naTqDnE.png

Witajcie drodzy czytelnicy!
Przed wami Senior Pressman @Ketion z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym materiale przedstawię wam wywiad, który udało się przeprowadzić z graczem @Wejperson! Zapraszam do czytania.

Gzqqb1L.png

R - Redaktor @Ketion  |  W - @Wejperson

R  Uszanowanie, Senior Pressman Ketion z Redakcji Prasowej Project News.
W  No cześć.

R  Bardzo dziękuję, że zgodziłeś się na udzielenie wywiadu dla naszej Redakcji.
W  Nie ma problemu, to dla mnie przyjemność.

R  Mógłbyś na sam początek przedstawić się naszym czytelnikom, powiedzieć kilka słów o sobie?
W  Pewnie. To tak... Cześć! Jestem Bartek, na serwerze można mnie znaleźć pod nickiem Wejperson i mam 18 lat. Na co dzień pracuję na produkcji w firmie, która jest czołówką na świecie w sprzedaży przetworzonych pieczarek. Interesuję się muzyką i grafiką komputerową.

R  Możesz coś więcej powiedzieć o swoich zainteresowaniach? Na przykład, jaki rodzaj muzyki jest tym przewodnim?
W  Jeżeli chodzi o muzykę, to słucham wszystkiego poza rockiem, nie przypadł mi do gustu. Lubię jej słuchać szczególnie w pracy, a gdy jestem w domu, to sam sobie coś tworzę, gdyż od 9 lat gram na saksofonie. Jeżeli chodzi o grafikę komputerową, czasami sobie popróbuję coś zrobić. Nie wychodzi mi to ale mi się podoba.

R  Rozumiem, w takim razie życzymy samych sukcesów i dalszego rozwijania się w tej dziedzinie! Przejdźmy teraz do samej gry - powiedz, jak znalazłeś się na serwerze ProjectRPG? Czy był to twój pierwszy serwer, na którym rozpocząłeś swoją rozgrywkę na scenie Multi Theft Auto?
W  Swoją przygodę na scenie MTA zacząłem na serwerze pod nazwą "Play Your Life". To właśnie tam zakochałem się w tym klimacie. Grałem tam dobre 4 lata, po czym serwer niestety upadł. Wtedy przeniosłem się na ProjectRPG. Było to właśnie 2 lata temu i dzięki serwerowi poznałem super ekipę, z którą mam kontakt do dziś.

R  Rozumiem. Co cię właściwie przyciągnęło do konkretnie tego serwera?
W  Po upadku wyżej wspomnianego "PYL-a" szukałem czegoś o podobnym klimacie i tak właśnie wylądowałem tutaj.

R  Dobrze. Powiedz nam, ile przez całe dwa lata spędziłeś godzin na serwerze? Czy według ciebie to dużo?
W  Podczas mojego dwuletniego pobytu, udało mi się uzbierać 930 godzin. Według mnie nie jest to duża liczba, patrząc na inne osoby z podobnym stażem.

R  Powoli zbliżasz się do progu 1000 godzin! Miejmy nadzieję, że rozgrywka szybko ci się nie znudzi. Przejdźmy do kolejnego pytania - Czy twoim początkom na serwerze ktoś towarzyszył, na przykład przyjaciel?
W  Na samym początku towarzyszył mi jeden znajomy, z którym grałem do niedawna. Miesiąc temu wyprowadził się do Niemiec i aktualnie nie mam z nim kontaktu.

ZUbIVvN.png

R  No cóż... szkoda, mimo wszystko serdecznie go pozdrawiamy. Przejdźmy do tematu administracji. Niedawno mogliśmy ujrzeć cię w wynikach na Supportera. Zapewne było to czymś szokującym, lecz tego nie wiemy. Mógłbyś nam co nieco o tym powiedzieć? Za którą próbą się dostałeś w ich szeregi, jak wyglądały początki?
W  Same wyniki mnie zszokowały. Pomimo tego, że byłem na podobnym stanowisku na innym serwerze, szok był niewiarygodny. Wyniki były bodajże o 1:24 a ja, gdy się obudziłem, zastałem miłą niespodziankę. Było to moje 3 podanie i jak widać powiedzenie "do trzech razy sztuka" sprawdza się. Samo spotkanie przeprowadzili Sky oraz Volenir, których oczywiście pozdrawiamy. Wprowadzili nas w ten świat administracyjny, pokazując co i jak. Jeżeli chodzi o początki, to było ciężko, lecz członkowie, którzy byli od nas dłużej, pomagali nam w każdej problematycznej sytuacji. Walka o reporty była zacięta. Każdy chciał zrobić ich jak najwięcej. Sam pierwszego reporta zrobiłem dopiero następnego dnia.

R  Rozumiem, co Ci się najbardziej spodobało w administracji, a co najmniej?
W  Najbardziej spodobała mi się atmosfera, jaka panuje. Każdy jest dla każdego miły i stara się pomóc w razie potrzeby. Na razie nie ma rzeczy, która by mi się nie spodobała.

R  To dobrze, a jak z normą w administracji serwera? Czy takowa istnieje, jeśli tak to czy masz z nią problemy i uważasz, że powinna być mniejsza?
W  Oczywiście, norma w administracji obowiązuje, jednak nie mogę powiedzieć, jak działa. Nie jestem w stanie powiedzieć czy mam z nią problemy, gdyż dopiero od przyszłego tygodnia będzie to test sprawdzający. Uważam, że norma jest w porządku i nie ma z nią problemów. Mnie osobiście odpowiada.

R  Rozumiem. Przejdźmy teraz do nieco innego tematu, czyli frakcji. Wiemy, że należysz do San Andreas Medical Deparment. Dlaczego zdecydowałeś się akurat na frakcję typowo medyczną?
W  Wydaje mi się, że jest to idealna frakcja dla mnie. Na każdym serwerze, na jakim grałem, byłem w Medical Department. Dużo nauczyłem się od taty, który jest zawodowym strażakiem w Państwowej Straży Pożarnej, przez co myślałem, żeby iść do San Andreas Fire Department. Koniec końców zdecydowałem się właśnie na SAMD.

R  Pozdrowienia dla taty! Potrzebujemy takich ludzi jak on. Jesteś w stanie określić, ile mniej więcej jesteś w tej frakcji?
W  We frakcji jestem od 4 września tego roku.

R  Jaki posiadasz obecnie stopień? Czy dużo musiałeś pracować, aby go osiągnąć?
W  Obecnie jestem na stopniu AEMT II, czyli w połowie rang do szczytu. Pracowałem na nią dużą aktywnością, jak i zaangażowaniem jak reszta kolegów i koleżanek z frakcji na podobnym stanowisku.

R  Naprawdę wysoko stoisz w hierarchii, życzymy powodzenia w dalszym awansowaniu. Co sądzisz o atmosferze, która panuje wewnątrz struktur frakcji?
W  We frakcji jest naprawdę przyjemnie. Atmosfera jest ciepła, rodzinna. Dużo też można się z niej nauczyć, co przyda się w życiu realnym.

R  Czy masz postawiony przed sobą cel we frakcji, który chciałbyś osiągnąć?
W  Oczywiście tak jak każdy. Aktualnie najbardziej bym chciał dostać awans na szkoleniowca, a później egzaminatora, a kto wie może w przyszłości nawet zarząd.

R  Uhuhu, mamy nadzieję, że kiedyś cię zobaczymy na wyróżniającym się stopniu. Powiedz, czy jest jakaś rzecz, którą byś zmienił, dodał, bądź usunął w SAMD?
W  Obecnie nie usuwałbym nic. Wszystko jest na swoim miejscu. Jeżeli chodzi o dodanie czegoś nowego to tak. Niedawno dostaliśmy namiot, więc brakuje tylko nowego szpitala oraz nowych skinów.

R  Rozumiem. Czy byłeś kiedyś w innych frakcjach? Bądź… zamierzasz wstąpić niebawem w szeregi innej?
W  W styczniu byłem w SATC jeszcze za czasów Tubasa, a na ten moment nie zamierzam zmieniać frakcji.

ZlXM2Nl.png

R  Super. Odchodząc od tematu frakcji, wstąpimy w biznesy. Byłeś kiedykolwiek w jakimś? Rozwiń się, proszę na ten temat.
W  Niestety nie byłem w żadnym biznesie. Jest kilka propozycji, do których chciałbym należeć, lecz nie ma na razie rekrutacji. Jednym z nich jest Racing Club. Czytając propozycje dotyczące dodania biznesu, jedna wpadła mi w oko. Posorants Group. Jeżeli zostałaby kiedyś dodana, na pewno byłbym chętny do wstąpienia w jego szeregi.

R  Okej. Jak już jesteśmy w temacie przynależności, to zadam pytanie odnośnie do organizacji. Jesteś aktualnie w jakiejś?
W  Tak. Obecnie jestem w organizacji Network Trouble i nie zamierzam, póki co zmieniać.

R  Jaką funkcje pełnisz w organizacji? Zarządu czy zwykłego członka?
W  W organizacji nie pełnię jakiejś specjalnej funkcji. Jestem od tego, by w razie potrzeby coś pomóc, umilić innym członkom czas poprzez rozmawianie z nimi. Także jestem zwykłym członkiem.

R  Rozumiem. Od jak dawna należysz do tej organizacji? Czy byłeś kiedyś w innych?
W  W organizacji nie jestem dość długo, bo zaledwie miesiąc. Jest to moja druga organizacja. Pierwsza, w jakiej byłem, nazywała się "Angels" - organizacja założona przez grupkę znajomych, o których wspominałem kilka pytań wcześniej, w tym mnie.

R  Co cię skłoniło do odejścia z poprzedniej organizacji?
W  Z poprzedniej organizacji nigdy nie odszedłem i nigdy nie zamierzałem odejść. W wyniku wspólnej decyzji zarządu została usunięta. Nie mieliśmy chęci do prowadzenia jej oraz mieliśmy wrażenie, iż nie zapewniamy naszym członkom, tego, co powinniśmy.

L5VMSfp.gif

R  A to ciekawe. Wstąpimy teraz w temat motoryzacji. Pochwalisz się swoim najlepszym pojazdem?
W  Na przestrzeni tych dwóch lat, uzbierałem fundusze na tak zwany "dream car". Jest to NRG-500 na zestawie torowym i setem limonka.

R  Wow! Świetny wybór! Czy jest jeszcze jakiś pojazd, który jest tym wymarzonym?
W  Jest jeszcze jeden pojazd. Kiedyś chciałbym odkupić pojazd marki Hotknife. Nie zależy mi na tym, czy jest z WOŚP-u, czy Halloween'owy. Chodzi mi o sam model pojazdu.

R  Bardzo ciekawy pojazd, który nie jedna osoba pragnie. A… czy masz jakąkolwiek posiadłość na serwerze? Jeśli tak, to w jakim miejscu możemy znaleźć twój dom?
W  Na razie nie mam posiadłości i na dzień dzisiejszy nie zamierzam kupować.

5qsaqfF.png

R  Rozumiem. Powiedz jeszcze, co ogólnie rzecz biorąc, zmieniłbyś na naszym serwerze? Masz jakąś propozycje, która chodzi ci po głowie?
W  Jedyne co chodzi mi po głowie, to dodanie nowej mapy eventowej, co jest równoznaczne z nowym eventem. Polegałby on na wbieganiu pod wysoką górkę, gdzie w międzyczasie spadałyby na nas różnego rodzaju pojazdy. Trzeba by było jak najszybciej dostać się na szczyt, a auta respiły / spadałyby coraz szybciej.

R  O! Nie ukrywam, bardzo interesujące. Ostatnim pytaniem będzie twoja opinia o aktualnym wydarzeniu serwerowym. Co sądzisz o całej aktualizacji, którą administracja przygotowała na okres zimowy?
W  Co rok administracja miło nas zaskakuje. Przy lepieniu bałwanków świetnie się bawiłem i uzbierałem wszystkie jako 40. Zaśnieżenie terenu i opady śniegu nadają super klimatu świąt. Pozostaje czekać na wątek fabularny, który mam nadzieję, że niedługo się pojawi.

R  No dobrze, to już koniec naszego wywiadu. Jeszcze raz, bardzo dziękuję za chęć udzielenia wywiadu oraz za porządne i szczere wypowiedzi. Chciałbyś może jeszcze dodać coś od siebie, na przykład pozdrowić kogoś?
W  Nie ma problemu, przyjemność po mojej stronie. Pozdrawiam całą administrację, frakcję SAMD, organizację Network Trouble, kilku bliskich mi znajomych: @reezen, @wajt, @Depoox@ProfesorNerdzik i najważniejsze - Pana redaktora!
R  My również pozdrawiamy!

MfcHNDK.png

Wykonano dla Redakcji Prasowej Project News serwera ProjectRPG.
Autor: Senior Pressman @Ketion
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Korekta:  Empl. Menager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.